Inovația sunetului, redefinită

Sunet dinamic care urmărește acțiunea pe tot ecranul

Tehnologia Object Tracking Sound Pro (OTS Pro)

Cu tehnologia OTS Pro, poți auzi acțiunea exact acolo unde are loc - dacă este o acțiune în mișcare, sunetul se mișcă împreună cu ea, în orice direcție se îndreaptă. Lasă-te cuprins de fiecare detaliu al sunetului, din toate colțurile televizorului, inclusiv din centru.

Televizorul și soundbar-ul într-o sinergie perfectă

Tehnologia Q-Symphony

Sunetul revoluționat prin Q-symphony va ridica sunetul imersiv impresionant Neo QLED la un alt nivel.
Sunetul de la Neo QLED se reunește în armonie, Q-Symphony sincronizându-l cu soundbar-ul, pentru o experiență de sunet surround perfect orchestrată.

*Q-Symphony este disponibil numai cu soundbar compatibil. Verifică compatibilitatea Q-Symphony cu specificațiile produsului soundbar.

Sunet optimizat automat pentru a se potrivi spațiului tău

Tehnologia SpaceFit Sound

Acum te poți bucura de un sunet impecabil, indiferent cum și unde decizi să așezi televizorul tău.
Tehnologia de sunet SpaceFit analizează ambientul camerei și calibrează automat și optimizează sunetul televizorului. Pur și simplu pornești televizorul și SpaceFit Sound vine automat in ajutorul tău.

Înțelegi fiecare cuvânt, fără distrageri

Amplificarea activă a vocilor (AVA)

Amplificarea activă a vocilor oferă analiza zgomotului ambiental și optimizează claritatea vocii. Atunci când zgomotul deranjant creează dificultăți în a asculta dialogul redat de televizor, AVA calibrează nivelul sunetului, redând un dialog clar și ușor de auzit. Nu vei rata nici un cuvânt dintr-un dialog important.