Document

Serviciu la fața locului
pentru echipamentul dumneavoastră

Vom avea grijă de echipamentul dumneavoastră la domiciliu

RU | RO

Serviciu privind reparația la fața locului pentru
electrocasnice și echipamente audio-video

Simplu

Comod

De încredere

Profită de serviciul la fața locului Samsung pentru reparații rapide și de înaltă calitate.
Indiferent de tipul de electrocasnice și audio-video, reprezentanții centrelor de service autorizate Samsung vor veni în orice colț al Moldovei.

Comandă servicii privind reparația

Poți comanda servicii privind reparația la fața locului în felul urmăr:

Completează formularul
de pe site

Telefonează
022 66 74 00

Toate câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii pentru completare

Beneficii

Rapid și confortabil

Service-ul Samsung la fața locului vă economisește timp și efort. Inginerul nostru știe exact cum să rezolve această problemă sau alta, cum să repare rapid și eficient echipamentele și nu trebuie să vă distrageți de la serviciu sau afaceri, să planificați o călătorie la centrul de service și să cheltuiți timp suplimentar. Service-ul la fața locului este o garanție că totul va fi făcut la cel mai înalt nivel acasă.

Serviciu oficial de deservire

Service-ul Samsung la fața locului - este un serviciu autorizat oficial Samsung la fața locului care corespunde celor mai înalte standarde. Inginerii noștri sunt specialiști cu experiență și certificați de compania Samsung care își îmbunătățesc permanent abilitățile.

Service în garanție și fără garanție pentru dispozitive

Service-ul Samsung la fața locului repară nu numai echipamentele aflate în garanție, ci și cazurile fără garanție. În caz de garanție, repararea și înlocuirea pieselor sunt gratuite. Iar în cazul service-ului fără garanție, prețul depinde de dificultatea deteriorării și este specificat după ce un inginer examinează echipamentul.

Piese de schimb originale

În timpul reparațiilor, inginerii folosesc doar piese de schimb și materiale originale, ceea ce garantează fiabilitatea și performanța pe termen lung a echipamentului dumneavoastră.

FAQ

Ai întrebări despre serviciul de reparații la fața locului?

Puteți comanda serviciul privind reparația în trei moduri: completează formularul, sau sună la 022 66 74 00 (gratuit de pe telefonul mobil și fix).

Serviciul Samsung privind reparația fața locului este disponibil pentru toate aparatele electrocasnice, monitoare și televizoare.

Serviciul este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldovei

Ai o întrebare?

Vom fi întotdeauna bucuroși să vă ajutăm, contactați-ne la 22 667 400.