Siguria celulare e krijuar për vendet ku punojnë vërtet njerëzit.

  • knox

knox

Si mund të punojë biznesi juaj me më shumë efikasitet pa kompromentuar sigurinë? Përgjigja është Samsung Knox. Mirë se vini në sigurinë e shkallës ushtarake, të lehtë për t’u përdorur dhe të personalizuar për kompaninë tuaj

᠎
Video Alternative Text

Siguria celulare e krijuar për vendet ku punojnë vërtet njerëzit.

Njerëzit mbeten njerëz. Normalisht e humbin ndonjë telefon pune dhe i përdorin në vende ku nuk do të donit t’i përdornin. Por, nuk ka problem. Njerëzit duan të jenë njerëz. Atyre u pëlqejnë gjërat që u pëlqejnë, bëjnë atë që bëjnë dhe ndonjëherë e teprojnë.
Kjo është arsyeja pse kemi ndërtuar Samsung Knox, sigurinë celulare të ndërtuar që nga çipi, tani të besuar nga shumë qeveri në mbarë botën, të krijuar për mënyrën se si punojnë vërtet njerëzit. Sepse, pse të përpiqeni të ndryshoni mënyrën se si sillen punonjësit tuaj, kur thjesht mund të ndryshoni sigurinë e celularit të tyre?
Samsung Knox. Siguria e shkallës ushtarake për botën e gjerë.

Knox Technology

I besuar nga qeveritë dhe korporatat në mbarë botën, Samsung Knox ofron siguri të shkallës ushtarake për të mbrojtur biznesin tuaj.

Samsung Knox sjell sigurinë e shkallës ushtarake me shumë shtresa në smartfonët dhe tabletët tuaj.
Është i integruar në harduer dhe softuer, dhe kryen kontrolle të shumta për t’u siguruar që pajisja po punon siç duhet.
Monitorimi dhe mbrojtja në kohë reale e bën praktikisht të pamundur aksesin e paautorizuar në të dhënat e telefonit tuaj.

*Knox Container është opsional.
**TIMA është TrustZone-based Integrity Measurement Architecture.

᠎
᠎
᠎
᠎
᠎
᠎
᠎
᠎
᠎
᠎
᠎
᠎
᠎

Ju mund t’i regjistroni thjesht dhe në mënyrë të sigurt pajisjet Samsung Knox në biznesin tuaj në distancë përmes sistemit tonë Enterprise Mobile Management. Administratorët e IT-së mund të menaxhojnë në distancë një sasi të madhe pajisjesh pa pasur akses në të dhënat personale, në mënyrë që ato të mund të përdoren për përdorim biznesi dhe personal.

knox certification

*Samsung Knox është besuar nga shumë qeveri në mbarë botën.
*Samsung Knox mori vlerësimin më të lartë "Strong" nga çdo platformë tjetër e sigurisë celulare në raportin e Gartner "Mobile Device Security: A Comparison of Platforms" (6 prill 2016).

Knox Solutions

Ja se si Samsung Knox mund të krijojë më shumë ditë të mira për biznesin tuaj:

Knox Workspace
Knox Workspace

Mbajini krejtësisht të ndara të dhënat e punës nga ato personale

Hapësira e dedikuar e punës mban të ndara të dhënat personale nga ato të punës, duke izoluar aplikacionet dhe skedarët e punës nga përmbajtja personale. Të dhënat e punës enkriptohen dhe sigurohen veçmas, por administratorët e IT-së nuk janë në gjendje të aksesojnë asgjë jashtë hapësirës suaj të punës.

Knox Premium
Knox Premium

Menaxhim dhe monitorim pajisjeje bazuar në renë kompjuterike

Administratorët e IT-së mund të menaxhojnë të gjithë sasinë tuaj të telefonave duke përdorur sistemin Enterprise Mobile Management bazuar në renë kompjuterike

Knox Configure
Knox Configure

Konfiguroni telefonat e mëdhenj dhe tabletët shpejt dhe lehtë në distancë

Bizneset mund të konfigurojnë në distancë një numër të madh pajisjesh Samsung dhe mund t’i përshtasin ato sipas nevojave specifike të biznesit.

Knox Mobile Enrollment
Knox Mobile Enrollment

Menaxhim dhe monitorim pajisjeje bazuar në renë kompjuterike

Administratorët e IT-së mund të menaxhojnë të gjithë sasinë tuaj të telefonave duke përdorur sistemin Enterprise Mobile Management bazuar në renë kompjuterike

Knox Customisation SDK
Knox Customisation SDK

Personalizon pajisjet për t’iu përshtatur nevojave tuaja të biznesit

Seti ynë i zhvillimit të softuerëve ofron akses në mbi 1000 ndërfaqe programesh aplikacioni, duke ju dhënë lirinë dhe fleksibilitetin për të personalizuar pajisjet për t’iu përshtatur sa më mirë biznesit tuaj.

Knox Enabled
Knox Enabled

Siguri e shtuar për aplikacionet Android

Mbroni aplikacionet individuale dhe të gjitha të dhënat që përmbajnë duke i izoluar ato në një hapësirë të padukshme të ndarë nga pjesa tjetër e pajisjes.

*Disponueshmëria e zgjidhjeve Knox Configure dhe Knox Mobile Enrollment mund të variojë sipas shtetit. Më shumë detaje mund të gjeni në SamsungKnox.com.

Rast studimor

Shikoni pse klientët e tjerë besojnë te Samsung Knox dhe imagjinoni sërish biznesin tuaj.

Klientët

Çfarë kuptimi ka për ju Samsung Knox?

Qëndroni të lidhur me Samsung Knox
Samsung Knox SNS