Ju prezantojmë
Samsung Knox

Dy gra ulen në një shkallë duke parë një laptop Samsung së bashku. Një burrë mbështetet në shkallët duke mbajtur një tabletë Samsung.

Ndërtuar për biznes.
Besuar nga qeveritë.*

Platforma e sigurisë Knox është e integruar në pajisjet celulare Samsung nga niveli i çipit, me një suitë inteligjente që shfrytëzon atë platformë. Konfigurim i lehtë. Menaxhim pa mundim. Siguri e nivelit ushtarak e besuar nga qeveritë në mbarë botën.*

Në një sfond të zi tregohen tre ikona abstrakte të bardha të tre ndërtesave, një mburojë dhe një telefon me dy mjete sipër

*Samsung Knox ka plotësuar me sukses kërkesat rigoroze të sigurisë të përcaktuara nga qeveritë dhe ndërmarrjet më të mëdha në botë, duke u dhënë përdoruesve të biznesit një zgjidhje të mirë për cilësinë celulare.
https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications

Mbrojtje Knox
e integruar

Knox është i integruar në secilën pajisje nga niveli i çipit në mënyrë që të mund të izoloni, enkriptoni dhe siguroni të dhënat tuaja më të rëndësishme. Skedarët konfidencialë. Transaksionet e kartave të kreditit. Fjalëkalimet. Edhe të dhënat tuaja shëndetësore. Në mënyrë që të mund të fokusoheni te ajo që ka rëndësi për ju dhe biznesin tuaj.

Mëso më shumë
Një smartphone Samsung është fotografuar në ajër të kthyer nga lart me një ventilator të pesë drejtkëndëshave blu që dalin nga ekrani.

Zgjidhjet e Knox për lëvizshmërinë e ndërmarrjes

Knox Suite e lejon administratorin IT të ndërmarrjes të fokusohet në adresimin e nevojave të biznesit gjatë gjithë ciklit të pajisjes. Siguroni, shpërndani dhe menaxhoni pajisje celulare për organizatën tuaj, për kontroll dhe produktivitet maksimal.

ZBULONI ZGJIDHJET E KNOX
Përpara një sfondi të bardhë janë tre shigjeta abstrakte të mbivendosura, ombre në blu të errët, blu të lehta, vjollcë dhe rozë.


Pajisje të përshtatura
me nevojat tuaja

Personalizoni, riemërtoni dhe shpërndani pajisje të përshtatshme për qëllimin e tyre, të gjitha me Knox. Nga kioskat interaktive deri te mjetet dixhitale të emërtimit të markave, Knox i transformon me lehtësi pajisjet e Samsung për t’iu përshtatur nevojave tuaja.

Dy gra janë fotografuar në të dy anët e një banaku dyqani, me ndihmësen e dyqanit që i kalon klientit dy çanta blerjesh.

Pse ta besoni Knox?

Mbi 15 000 biznese në mbarë botën mbështeten te Knox për të siguruar dhe menaxhuar pajisjet e tyre Samsung. Dhe falë standardeve të pashoqe të sigurisë së Knox, ajo është platforma e zgjedhur për qeveritë dhe ushtritë në mbarë botën. Dhe nuk është çudi pse Gartner i dha platformës Knox 27 vlerësime "e fortë" nga 30 të vlerësuarat.*

Tre sheshe të rrumbullakosura të bardha janë paraqitur në një rresht përpara një sfondi të zi. Secili katror ka tekst të zi në qendër.

*Platforma Knox 3.2 mori 27 nga 30 vlerësime "E fortë" në raportin e Gartner. Gartner, Inc. Siguria për sistemet operative dhe pajisjet celulare: Një krahasim i platformave, Patrick Hevesi, 6 maj 2019
https://www.samsungknox.com/en/blog/samsung-knox-platform-3-2-receives-strong-ratings-by-gartner