Qëndroni të informuar

Mund të na kontaktoni në internet, të na telefononi ose të na vizitoni.

Contact us

Kontaktoni Samsung

Samsung Electronics po kërkon partnerë potencialë të nivelit botëror me teknologji inovative dhe dalluese për bashkëpunim dhe krijimin e mundësive të reja të biznesit Së bashku me furnizuesit do të punojmë së bashku drejt një qëllimi të përbashkët: Të jemi më të mirët në botë.

Nëse dëshironi të jeni partner me Samsung Electronics, ju lutemi na kontaktoni. Së bashku do të krijojmë të ardhmen e përvojave dixhitale.

DËRGONI NJË EMAIL
General Enquiry

ASISTENCA E PRODUKTEVE

Ju lutem klikoni lokacioni I Servisit, per numrat e qëndrave te Servisit

Nga e hëna - në të premte: 9am - 6pm

KËRKON MBËSHTETJE
Sales Enquiry

Kontaktet e Korporatës

Selia e kompanisë Dega e Samsung Electronics Austria GmbH

KËRKON MBËSHTETJE
Technical Support

Samsung Team of Empowered Partners

Krijoni parteritet me ne dhe hyni në Botën e Mundësive

Bashkohuni me STEP dhe bëhuni partner me një lider IT të nivelit botëror për të kapur mundësi të reja. STEP mund të rrisë aftësinë tuaj për t'u shërbyer klientëve dhe të bëhet një ofrues më i aftë për zgjidhje.

BËHUNI PARTNER
Samsung Team of Empowered Partners