Ekranet e mëdha me produktivitet

Ekrane të mëdhenj. Fuqia e madhe e procesorit. Njihuni me tabletat e biznesit të gatshëm për rritjen e produktivitetit.

Nga fusha në fabrikë

Të përforcuara për t’i bërë ballë ekstremeve nga fusha në fabrikë, pajisjet forta kanë standardin IP68 * dhe plotësojnë kërkesat MIL-STD 810G **, duke siguruar rezistencë ndaj ujit, ndaj pluhurit dhe goditjeve. Ekranet ultra të ndritshme sigurohen që planet, tabelat dhe kontratat e rëndësishme mund të lexohen lehtësisht në çdo kusht. Gjithashtu, ekranet e ndjeshme nënkuptojnë që produktiviteti nuk ulet kur vishen doreza mbrojtëse. Një bateri me jetë të gjatë mund të zgjasë edhe ditët më të kërkuara dhe lidhja Samsung DeX me kompjuterat desktop sinkronizohet shumë lehtë kur të ktheheni në zyrë.

*Vlerësimi IP68: Rezistent ndaj ujit deri në 1.5 metra në ujë të freskët për deri në 30 minuta.
** Kur provohet në një sipërfaqe të sheshtë, pa zorrë mbrojtëse, mund të përballojë një rënie deri në 1 metër. Rezultatet e provës së rënies plotësojnë standardin MIL-STD 810G
** Përdorimi i botës reale ndryshon nga kushtet specifike mjedisore të përdorura në testimin MIL-STD-810G. Samsung nuk garanton performancën e pajisjes në të gjitha kushtet ekstreme.

*Vlerësimi IP68: Rezistent ndaj ujit deri në 1.5 metra në ujë të freskët për deri në 30 minuta.
** Kur provohet në një sipërfaqe të sheshtë, pa zorrë mbrojtëse, mund të përballojë një rënie deri në 1 metër. Rezultatet e provës së rënies plotësojnë standardin MIL-STD 810G
** Përdorimi i botës reale ndryshon nga kushtet specifike mjedisore të përdorura në testimin MIL-STD-810G. Samsung nuk garanton performancën e pajisjes në të gjitha kushtet ekstreme.

Në klasë

Tabletat i japin jetë mësimit. Me një përzgjedhje të gjerë çmimesh të përballueshme, integrimi i mjeteve avangardë në secilën klasë është më i mundur se kurrë. Sistemi i sigurisë Knox Suite u jep mësuesve kontroll të plotë mbi funksionalitetin e pajisjes dhe qasjen në aplikacion. I gjithë organizimi i punës në shkollë nuk ka qënë kurrë kaq i lehtë me këto teknologji. Dhe për t’u mbrojtur nga rëniet dhe derdhjet e pashmangshme, Tabletët Samsung janë ndërtuar sipas standardeve më të larta, me produkte cilësore të mbështetura nga Shërbimi Global i Mbulimit i Samsung.

Në zyrë

Pajisni ekipin tuaj me tableta Samsung dhe shikoni rritjen e produktivitetit. Tastierat e dedikuara dhe Samsung S-Pen të kombinuara me sistemin DeX i shndërrojnë tabletët ultra të lehta në stacione pune intuitive, me ekran të madh. Prezantoni nga tableti juaj në ekranin e madh, ose shndërroni shënimet e shkruara me dorë në dokumente që mund t'i ndani menjëherë me të tjerët. Kur tableti është pajisja juaj e preferuar, puna fleksibile brenda dhe jashtë zyrës arrin nivele të reja. Dhe për shkak se Samsung Knox i mban të gjitha dokumentet tuaja të sigurta kudo që të jeni, ju i keni të gjitha informacionet në një vend. Ju nuk do të keni më probleme me transferimin e të dhënave midis pajisjeve.

Tabletat për t’u besuar

Tabletët Samsung janë gati për biznes. Platforma e sigurisë Knox është plotësisht e integruar në tabletët Samsung, me zgjidhje inteligjente që shfrytëzojnë sa më shumë platformën. Lehtë për tu rregulluar. Është e lehtë për t’u konfiguruar. Ai siguron një nivel të lartë sigurie që edhe qeveritë në të gjithë botën i besojnë.*

*Samsung Knox plotëson me sukses kërkesat e rrepta të sigurisë të vendosura nga qeveritë dhe kompanitë kryesore në të gjithë botën, duke u siguruar përdoruesve të biznesit një zgjidhje të qëndrueshme sigurie. - https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications Mund të mos jetë i zbatueshëm për pajisje të caktuara.https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/supported-devices

Tableta për biznese

Galaxy Tab S4 Galaxy Tab S4

Galaxy Tab S4

Galaxy Tab S5e Galaxy Tab S5e

Galaxy Tab S5e

Galaxy Tab Active2 Galaxy Tab Active2

Galaxy Tab Active2