CELULAR

Galaxy
S21 Ultra 5G

Galaxy S21 Ultra 5G në Phantom Black parë nga pas me S Pen Pro të zi që përputhet vendosur pjerrët ndaj anës. Ka katër shtresa që dalin, duke përfaqësuar sesi Samsung Knox mbron të dhënat tuaja nga çipi e lart: Kompleti i çipit, Hypervisor, Kernel, Firmueri dhe Aplikacioni.
KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Smartfonë

Krijuar për përdoruesit e pajisjeve telefonike profesionale

Smartfonët Samsung janë ndërtuar për biznese, me ekran të madh, jetëgjatësi të baterisë dhe siguri e provuar e Samsung Knox. I përputhshëm me zgjidhjet më të njohura MDM, telefonat Samsung u japin punonjësve veçoritë që ata kanë nevojë për të qënë produktiv kudo.

SHIHNI TË GJITHA
Dy telefona Galaxy S21 Ultra 5G në Phantom Black, njëri parë nga përpara dhe njëri parë nga pas. Ai që shihet nga përpara ka një sfond grafik në ekran.