Për komoditetin më të fundit të mjedisit në shtëpi

Prezantimi i Samsung ClimateHub

Komoditeti më i fundit i mjedisit në shtëpi ka mbërritur, falë ClimateHub—zgjidhjes së re të integruar të Samsung për ngrohjen dhe furnizimin me ujë të ngrohtë brenda. Me instalim të thjeshtë, porositje pa mundim, përdorimin e qetë dhe lidhshmërinë e zgjuar, ruajtja e komoditetit në shtëpi nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë.

Për komoditetin përfundimtar në klimën e shtëpisë

Quiet Operation

The system’s 4-Step Quiet Mode allows users to reduce noise levels of the heat pump outdoor unit to as low as 35dB(A) - limiting aural disturbance around the home during the night .*

*Subject to execution and operating conditions.

*Subject to execution and operating conditions.

Smooth Installation

With a conveniently placed servicing window and intuitive servicing options available through the use of a MicroSD card or the Samsung S-Checker Mobile App*, troubleshooting and start-up can be done easily from the front of the unit.

*Please refer to your direct Samsung contact person for more information about the S-Checker Mobile App.

*Please refer to your direct Samsung contact person for more information about the S-Checker Mobile App.

Smart Connectivity

The ClimateHub system can be managed remotely using Samsung’s SmartThings App* and the optional Wi-Fi Kit. Turn it on and off, control the functions and schedule its operation—from anywhere at any time.

*Available on iPhones and Android devices. A network connection is required. Samsung application account is necessary.

*Available on iPhones and Android devices. A network connection is required. Samsung application account is necessary.

ClimateHub formacioni i Produkteve

TDM Plus formacioni i Produkteve

Më në fund. Ruajtja e rehatisë në shtëpi e bërë e thjeshtë.

Sistemet e ngrohjes të Samsung mund t’u sjellin përfitime projekteve tuaja të ndërtimit të ri ose rinovimeve dhe të arrini komoditetin më të fundit të mjedisit në shtëpi për konsumatorët tuaj. Kontaktoni një nga partnerët tanë për më shumë informacion.

* Vizatimet skematike janë vetëm për qëllime ilustrimi. Për informacion të saktë instalimi konsultohuni me librin e të dhënave teknike. Panelet diellore, panelet e ngrohjes nën dysheme, radiatorët dhe komponentët e paintegruar nuk ofrohen nga