Komoditet maksimal në çdo mjedis

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar zgjidhje për shtëpinë tuaj ose për një biznes, Samsung ka një system klimatik të përshtatur për nevojat tuaja unike.

Zgjidhje për biznesin tuaj

Line drawing of woman behind desk in an office with a cassette unit on the ceiling Line drawing of woman behind desk in an office with a cassette unit on the ceiling

Zgjidhje për shtëpinë tuaj

Line drawing of man in a chair in his living room with a wall mount unit on the wall Line drawing of man in a chair in his living room with a wall mount unit on the wall

Instalues

Air conditioning installer on a ladder servicing a 360 cassette unit Air conditioning installer on a ladder servicing a 360 cassette unit

Konsulentë

Woman behind her desk working with air conditioning planning software Woman behind her desk working with air conditioning planning software

Pikat Kryesore

 

Zbuloni asortimentin tonë të plotë

WindFree Wall-Mounted unit WindFree Wall-Mounted unit
 

Gjeni një Instalues ​​Samsung

Specialistët tanë të trajnuar posaçërisht për klimën do të punojnë me ju për të gjetur një zgjidhje klimatike që plotëson të gjitha kërkesat tuaja.
A tablet which shows the installer locator tool for the UK A tablet which shows the installer locator tool for the UK
 

Qëndrueshmëri

Samsung kujdeset thellësisht për komunitetin e tij global, si dhe për planetin. Zbuloni sesi praktikojmë përgjegjësinë mjedisore gjatë gjithë veprimtarisë sonë.
A smiling woman with the sea on the background A smiling woman with the sea on the background