Për Shtëpi

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Zgjidhje klimatike për shtëpinë tuaj

"Samsung" ka një sistem klimatik të përshtatur në përsosmëri ndaj nevojave tuaja - pavarësisht llojit të banesës ku jetoni.

Hapësira komode apartamenti

Apartamenti juaj duhet të jetë i qetë dhe relaksues - pavarësisht nëse jeni duke pushuar, duke u argëtuar apo duke kaluar kohë me familjen tuaj. "Samsung" ofron komoditet pa zhurmë, të qëndrueshëm, pa rryma ajri dhe cilësime inteligjente, që ulin ndikimin ndaj mjedisit duke optimizuar efikasitetin e energjisë.

Hapësira komode apartamenti

Apartamenti juaj duhet të jetë i qetë dhe relaksues - pavarësisht nëse jeni duke pushuar, duke u argëtuar apo duke kaluar kohë me familjen tuaj. "Samsung" ofron komoditet pa zhurmë, të qëndrueshëm, pa rryma ajri dhe cilësime inteligjente, që ulin ndikimin ndaj mjedisit duke optimizuar efikasitetin e energjisë.

Shtëpi private komode

Shtëpia juaj private duhet të jetë e qetë dhe relaksuese - pavarësisht nëse jeni duke pushuar, duke u argëtuar apo duke kaluar kohë me familjen tuaj. "Samsung" ofron komoditet pa zhurmë, të qëndrueshëm, pa rryma ajri dhe cilësime inteligjente, që ulin ndikimin ndaj mjedisit duke optimizuar efikasitetin e energjisë.

Shtëpi private komode

Shtëpia juaj private duhet të jetë e qetë dhe relaksuese - pavarësisht nëse jeni duke pushuar, duke u argëtuar apo duke kaluar kohë me familjen tuaj. "Samsung" ofron komoditet pa zhurmë, të qëndrueshëm, pa rryma ajri dhe cilësime inteligjente, që ulin ndikimin ndaj mjedisit duke optimizuar efikasitetin e energjisë.

Shtëpi të lidhura komode

Shtëpia juaj e lidhur duhet të jetë e qetë dhe relaksuese - pavarësisht nëse jeni duke pushuar, duke u argëtuar apo duke kaluar kohë me familjen tuaj. "Samsung" ofron komoditet pa zhurmë, të qëndrueshëm, pa rryma ajri dhe cilësime inteligjente, që ulin ndikimin ndaj mjedisit duke optimizuar efikasitetin e energjisë.

Comfortable Linked Houses

Your linked home should feel calm and relaxing – whether you are resting, entertaining or spending time with family. Samsung provides silent, stable, draft-free comfort and smart settings that lower environmental impact by optimising energy efficiency.

Shtëpi komode private me mur të përbashkët

Shtëpia juaj private me mur të përbashkët duhet të jetë e qetë dhe relaksuese - pavarësisht nëse jeni duke pushuar, duke u argëtuar apo duke kaluar kohë me familjen tuaj. "Samsung" ofron komoditet pa zhurmë, të qëndrueshëm, pa rryma ajri dhe cilësime inteligjente, që ulin ndikimin ndaj mjedisit duke optimizuar efikasitetin e energjisë.

Shtëpi komode private me mur të përbashkët

Shtëpia juaj private me mur të përbashkët duhet të jetë e qetë dhe relaksuese - pavarësisht nëse jeni duke pushuar, duke u argëtuar apo duke kaluar kohë me familjen tuaj. "Samsung" ofron komoditet pa zhurmë, të qëndrueshëm, pa rryma ajri dhe cilësime inteligjente, që ulin ndikimin ndaj mjedisit duke optimizuar efikasitetin e energjisë.

Gjej partnerin Samsung me te afert

Partnerët e Samsung janë ekspertë te specializuar për sistemet tuaja klimatike. Gjeni më të afërtin.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.