Përmbledhje e veçorisë së mundësisë së përdorimit

Për të vazhduar ta bërë teknologjinë tonë të përdorshme për këdo, Samsung ka krijuar dhe zbatuar një shumëllojshmëri të zgjidhjeve teknike. Me dizajnin e tij intuitiv, të thjeshtë për t’u përdorur dhe mundësinë e përdorimit, Samsung i ka lejuar kujtdo që ta përdorë teknologjinë lehtësisht dhe të shfrytëzojë veçoritë e reja dhe ngazëlluese.

Mundësia e hyrjes në telefonat

Zgjidhjet e asistencës ndihmojnë njerëzit, edhe ata me kufizime fizike apo të një natyre tjetër, që të komunikojnë më me komoditet me botën. Përjetoni veçori të ndryshme që u përgjigjen nevojave tuaja.

Shfaqet menyja 'Aksesibiliteti'. Këtu përfshihen opsione të tilla si 'Lexuesi i ekranit', 'Përmirësime të dukshmërisë', 'Përmirësime të dëgjimit', 'Ndërveprimi dhe hkathtësia' dhe 'Cilësime të avancuara'. Shfaqet menyja 'Aksesibiliteti'. Këtu përfshihen opsione të tilla si 'Lexuesi i ekranit', 'Përmirësime të dukshmërisë', 'Përmirësime të dëgjimit', 'Ndërveprimi dhe hkathtësia' dhe 'Cilësime të avancuara'.

Mundësia e përdorimit të TV

Shkurtorja e mundësisë së përdorimit

Ekziston një kalim me një klikim tek një menu në ekran, e cila ju lejon të shihni ose të rregulloni gjendjen e veçorive të Mundësisë së përdorimit të TV.

Pamja nga përpara e TV QLED për të përdorur shkurtoren e mundësisë së përdorimit Pamja nga përpara e TV QLED për të përdorur shkurtoren e mundësisë së përdorimit

Mundësi hyrje për pajisje që vishen

Orë me dridhje

Merr orën aktuale në formën e dridhjeve duke trokitur ekranin e orës me dy gishta.

Galaxy Watch front view showing the Vibration watch menu option is being turned On. Galaxy Watch front view showing the Vibration watch menu option is being turned On.

Pajisjet
Elektroshtëpiake
Mundësia e përdorimit

Ekrani i mundësisë së përdorimit

Ekrani i mundësisë së përdorimit ndihmon fëmijët dhe përdoruesit e karrocave me rrota që të përdorin Family Hub.

Pamja nga përpara e WR9900M Pamja nga përpara e WR9900M