Bespoke Jet™ - Pastrim jashtëzakonisht efikas dhe praktik

Shijoni një mënyrë të lehtë të zbrazjes dhe karikimit të fshesës me vakuum. All-in-one Clean Station™ përdor teknologjinë "Air Pulse", e cila gjeneron një lëvizje si rrahje zemre për të shkundur pluhurin me ajër pulsues, ndërkohë që karikon baterinë. Gjithashtu, ajo kap 99,999%⁸ të pluhurit të imët⁴ dhe një qese pluhuri antibakteriale parandalon 99,9% të rritjes bakteriale⁹.

Samsung Jet™ - pastrim i fuqishëm me më pak përpjekje

Shumë e lehtë dhe shumë e fuqishme, fshesa Samsung Jet™ me korrent e pa kordon e bën pastrimin e të gjithë shtëpisë më të lehtë se asnjëherë më parë, me fuqi thithëse
deri në 200 W⁴ dhe një bateri me kapacitet të lartë, që mund të zgjasë deri në një orë⁵ pa ndaluar për karikim.
Pa përmendur sistemin e filtrimit me disa shtresa, që kap 99,999%¹ të pluhurit të imët dhe redukton alergjentët⁶
dhe furçat e specializuara, që janë dizajnuar për të hequr edhe grimcat më të vogla.

Thithje e fuqishme, për
pastrime të thella

Pastroni sa hap e mbyll sytë, që te drithërat e thërrmuara deri te qimet e kafshëve shtëpiake që mezi hiqen, me fuqinë thithëse deri në 200 W⁴.

Kap 99,999%¹ të pluhurit të imët² dhe redukton alergjentët⁶

Sistemi i filtrimit me disa shtresa
ju ndihmon ta mbani ajrin në dhomë po
aq të pastër sa dyshemetë tuaja.

I jashtëzakonshëm për pastrimin e qimeve të kafshëve shtëpiake

Furçat e ndryshme të Samsung Jet kapin
grimcat e vogla dhe pastrojnë në mënyrë efikase qimet e kafshëve shtëpiake.

Zbrazje e lehtë dhe higjienike e koshit të pluhurave

Hiqni lehtësisht pluhurin e mbledhur, pa u shqetësuar që grimcat e pluhurit mund të shpëtojnë.

Samsung Jet Bot™ - Pastrim inteligjent me inteligjencë artificiale

Pastroni shtëpinë tuaj, pa lëvizur as më të voglin gisht, me robotin e pastrimit Samsung Jet Bot™.
Duke përdorur sensorët 3D dhe njohjen e objekteve me inteligjencë artificiale, Jet Bot shmang pengesat e mundshme dhe objektet që thyhen
për të gjetur rrugën më të mirë në shtëpinë tuaj, ndërsa LiDAS gjurmon vendndodhjen e tij, në mënyrë që të mos lërë pas sipërfaqe të ndotura.
Madje, ai zbrazet vetë në koshin e pluhurave.

Pastrim inteligjent me
njohjen e objekteve me IA

Jet Bot™ sigurohet që çdo centimetër të pastrohet, pa hasur pengesa duke përdorur teknologjinë IA, sensorin 3D dhe sensorin LiDAR.

Pastron me fuqi thithëse që zgjat

Përfitoni fuqi maksimale thithëse që zgjat pastrim pas pastrimi, falë Jet Cyclone dhe motorit të avancuar me motor inverter dixhital.

Robot pastrimi
me vetëzbrazje

Jet Bot™ kthehet automatikisht në Clean Station™ për të derdhur pluhurat,
duke përdorur teknologjinë Air Pulse.

Lëreni Jet Bot të kujdeset për shtëpinë tuaj

Kontrolloni shtëpinë dhe kafshët shtëpiake me Jet Live, kurdo që dëshironi dhe kudo që gjendeni.

Krahasoni fshesat me korent

Krahasimi sipas specifikimeve, veçorive dhe komenteve

Modeli
 • ¹ Testuar në bazë të IEC 62885-2, CL.5.11 duke përdorur modalitetin maksimal SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultatet mund të variojnë në varësi të përdorimit aktual.
 • ² I referohet grimcave me madhësi nga 0,5 deri 4,2 µm.
 • ³ Niveli i emetimeve të pluhurit të testuar gjatë zbrazjes së koshit të mbeturinave. Bazuar në përqendrimin e PM10 (µg/m3), niveli maksimal krahasuar me Samsung VC7000. Bazuar në testet nga UL. Rezultatet mund të variojnë në varësi të përdorimit individual.
 • ⁴ Thithja është testuar në bazë të standardit IEC62885-2 Cl. 5.8, testuar në hyrje të mjetit pa aksesor, duke përdorur modalitetin maksimal. Bazuar në testimet e SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Fuqia maksimale thithëse mund të variojë sipas modelit.
 • ⁵ Koha e deklaruar e përdorimit vlen për nivelin minimal të fuqisë me një mjet të pamotorizuar të vendosur. Koha maksimale e funksionimit mund të variojë sipas modelit.
 • ⁶ Bazuar në vulën e miratimit Allergy UK nga BAF (British Allergy Foundation).
 • ⁷ Artikuj shembuj: kondicioner (që qëndrojnë vetë), frigorifer, televizor, makinë larëse/tharëse, pastrues ajri, dhomë hekurosje, divan, krevat, raft librash, tavolinë, (frigorifer, pjatalarëse) të personalizuara, jashtëqitje, kabllo elektrike, peshqir/çorape, gotë, gotë qelqi, shishe, tas, vaz. Njohja e objektit mund të ndikohet nga forma e objektit ose nga kushtet e mjedisit.
 • ⁸ Testuar në bazë të IEC 62885-2, CL.5.11 nga SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të përdorimit real. I referohet grimcave me madhësi nga 0,5 deri në 4,2 µm.
 • ⁹ Bazuar në testimin nga Intertek, në përputhje me standardin referencë ISO 20743:2013, kreu 8.1. Dezinfekton 99,9% të Staphylococcus aureus ATCC 6538, Klebsiella pneumoniae ATCC 4352. Ky funksion nuk mbështetet në SHBA dhe Kanada dhe rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të kushteve reale të përdorimit.
 • ¹⁰ Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të përdorimit individual. Pluhuri dhe qimet e ngecura brenda rrjetës mund të mos hiqen me një cikël të vetëm.
 • ¹¹ Thithja e testuar në bazë të IEC62885-2 Cl. Standardi 5,8, i testuar në hyrjen e mjetit jo të motorizuar, duke përdorur modalitetin Jet. Bazuar në testet nga SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH.