Zgjidhni frigoriferin tuaj

SHIKO TË GJITHË FRIGORIFERËT

Frigoriferë të integruar me ngrirës

Frigoriferët e integruar Samsung të serisë BRB6000 mbajnë freskinë, aromën dhe cilësinë e ushqimit për periudha të gjata në sajë të teknologjisë së përparuar të ftohjes që optimizon temperaturën dhe lagështinë, ruan freskinë dhe parandalon akumulimin e akullit.

Frigoriferë të integruar me ngrirës

Vitrinë ushqimi

Frigoriferi Samsung me vitrinë është krijuar për të përmirësuar mënyrën sesi ruani ushqimin nëpërmjet një sistemi inovativ me 2 dyer.

Samsung Food Showcase frižider

Ngrirës i Poshtëm

Frigoriferi Samsung BMF ofron një kapacitet ruajtje ushqimi ideal dhe një performancë ideale ngrirje

Samsung frižider sa donjim zamrzivačem

Ngrirës i Sipërm

Tani është shumë e lehtë të ruani dhe të gjeni të gjitha ushqimet e blera për javën

Samsung frižider sa gornjim zamrzivačem

Ruajtje fleksibël

Ngrirës i brendshëm në frigorifer

Ngrirësi i brendshëm në frigorifer është një derë që e ndryshon frigoriferin në ngrirës - duke ju mundësuar kështu edhe personalizimin e temperaturave.

Fridge-In Freezer

Frigoriferë me dyer franceze

Dizajn i përkryer harmonik

Dizajni elegant me thellësi dhe lartësi të bangos përshtatet në mënyrë të përkryer me sipërfaqen e mobilies suaj ekzistuese të kuzhinës për pamje plotësisht harmonike që e përmirëson të gjithë kuzhinën tuaj dhe e bën vendin të duket shumë bukur.