Sfera e biznesit

Sfera e biznesit

Marrim
drejtimin në
novacionin
e teknologjisë

Marrim drejtimin në novacionin e teknologjisë

2 gra të reja kanë veshur rroba të modës dhe janë ulur në një hapësirë ​​moderne për sallon. Një grua po shikon një smartfon. Ekziston një tabelë e lirë në këmbë me 40 kubikë shumëngjyrësh në dhomë. 2 gra të reja kanë veshur rroba të modës dhe janë ulur në një hapësirë ​​moderne për sallon. Një grua po shikon një smartfon. Ekziston një tabelë e lirë në këmbë me 40 kubikë shumëngjyrësh në dhomë.

Samsung Electronics rindërton vazhdimisht të ardhmen. Eksplorojmë të panjohurën për të zbuluar teknologji për të ndihmuar njerëzit në të gjithë botën të kenë një jetë më të lumtur dhe të shëndetshme.

Pajisje elektronike për konsumatorë

Risi e shkëlqyer që nuk e prisnit kurrë

Një pamje nga sipër e duarve të një gruaje në kuzhinë me një pianurë moderne me induksion. Ajo po kërkon një tigan prej gize me perime në të. Një pamje nga sipër e duarve të një gruaje në kuzhinë me një pianurë moderne me induksion. Ajo po kërkon një tigan prej gize me perime në të.

Krijojmë një kulturë mundësish të pafundme. Besimi dhe besnikëria e thellë e klientëve tanë na nxit drejt rritjes së vazhdueshme dhe udhëhqejes së inovacionit.

Teknologjia e informatiocit dhe komunikimet celulare

Përpiqemi të maksimizojmë vlerën dhe komoditetin për klientët tanë

Një çift i ri janë shtrirë së bashku në jastëkë në dysheme dhe po buzëqeshin. Gruaja ka vendosur Galaxy buds dhe mban një smartfon. Një çift i ri janë shtrirë së bashku në jastëkë në dysheme dhe po buzëqeshin. Gruaja ka vendosur Galaxy buds dhe mban një smartfon.

Po zgjerojmë pajisjet tona celulare tepër të diferencuara dhe po punojmë shumë për të zhvilluar inovacionin e gjeneratës tjetër.

Zgjidhje për pajisjet

Zhvillimi i produkteve të gjeneratës së ardhshme për një të nesërme më të mirë

Një pamje nga afër e duarve të një personi që mban një tablet, i cili është i lidhur me një memorie të jashtme Samsung. Në tryezë ka një kompjuter portativ, i cili gjithashtu është i lidhur me një memorie të jashtme. Një pamje nga afër e duarve të një personi që mban një tablet, i cili është i lidhur me një memorie të jashtme Samsung. Në tryezë ka një kompjuter portativ, i cili gjithashtu është i lidhur me një memorie të jashtme.

Të gjithë studiuesit dhe zhvilluesit në të gjithë botën po punojnë për të zbuluar teknologjitë e ardhshme që ndryshojnë jetën për të krijuar vlera të reja dhe për të pasur një botë më të mirë.

Qendra e kërkimit dhe zhvillimit

Formësimi i së ardhmes përmes inovacionit dhe inteligjencës së pandërprerë

Një ndërtesë e madhe, e gjelbër, pranë pemëve të dendura nën një qiell blu dhe me re. Një ndërtesë e madhe, e gjelbër, pranë pemëve të dendura nën një qiell blu dhe me re.