Këtu për ju

Ndihmë gjithnjë në gatishmëri për produktet tuaja Samsung
Ndihmë gjithnjë në gatishmëri për produktet tuaja Samsung

Bisedim i drejtpërdrejtë

Bisedim i drejtpërdrejtë

Ndihmë për Smartfon | E hënë-e premte | 9 paradite deri në 5 pasdite
Ndihmë për të gjitha produktet | E hënë-e premte | 9 paradite deri në 5 pasdite

Na telefononi

Na telefononi

Ndihmë për Smartfon | E hënë-e premte | 9 paradite deri në 5 pasdite
Ndihmë për të gjitha produktet | E hënë-e premte | 9 paradite deri në 5 pasdite

Ndihmë për blerje në internet

Merrni ndihmë dhe mbështetje për
porosinë tuaj nga samsung.com
Ndihmë për blerje në internet

Pyetjet me te shpeshta per blerje ne internet

Pyetjet me te shpeshta per blerje ne internet

Gjeni përgjigjet për të gjitha pyetjet tuaja për
porositë, pagesat, dërgimet dhe kthimet.

Na telefononi

Na telefononi

+355 45 620 202 *
E hënë-e premte | 9 paradite-5 pasdite

Ndihmë për biznese

Lidhuni me ne për të gjitha pyetjet e korporatës dhe të sipërmarrjeve
Ndihmë për biznese

Na telefononi

Na telefononi

+355 45 620 202 *
E hënë-e premte | 9 paradite-5 pasdite

Më shumë ndihmë

Më shumë ndihmë

Merrni ndihmë dhe mbështetje të caktuar për produktet tuaja të tjera të biznesit:
Zgjidhjet e Ekraneve të Samsung
Zgjidhjet Samsung Knox

Keni nevojë për më shumë ndihmë?

 • KONTAKTET E KORPORATËS
  KONTAKTET E KORPORATËS
  Samsung Electronics Albania
  The HeadHunter Ltd
  Blv. Gjergj Fishta, Alpas Business Center, H-II,
  1020 Tirane, Albania
* Telefonatat në numrat 045 nuk kushtojnë më shumë sesa telefonatat në numra gjeografikë. Telefonatat nga linjat fikse dhe celularët janë të përfshira në paketat e telefonatave falas. Tarifat e telefonatave mund të ndryshojnë dhe ky informacion sigurohet vetëm si një referim. Telefonatat mund të regjistrohen për qëllime trajnimi dhe të cilësisë. Për informacion sesi grumbullojmë dhe përdorim hollësitë tuaja, ju lutemi referojuni Praktikës sonë të Konfidencialitetit .