Drita ndriçon ndaj një siluete të një burri ulur në një karrige me Samsung @ CES 2021 dhe fraza tërheqëse e tij Better Normal for All dhe shenja dalluese e CES-it. Drita ndriçon ndaj një siluete të një burri ulur në një karrige me Samsung @ CES 2021 dhe fraza tërheqëse e tij Better Normal for All dhe shenja dalluese e CES-it.
Drita ndriçon ndaj një siluete të një burri ulur në një karrige me Samsung @ CES 2021 dhe fraza tërheqëse e tij Better Normal for All dhe shenja dalluese e CES-it.

PËRVOJAT

Samsung @ CES 2021

Janar 2021
Bashkohuni me ne për të parë sesi Samsung është duke krijuar një normalitet më të mirë për të gjithë - Better Normal for All.

Një pamje nga sipër e dy grave të shtrira pranë e pranë në bar. Gruaja në të majtë ka veshur një këmishë me jakë blu ndërsa gruaja në të djathtë ka veshur një bluzë jeshile të hapur. Kanë vendosur kokat së bashku nga anët e kundërta. Të dyja janë duke i buzëqeshur kamerës. Një pamje nga sipër e dy grave të shtrira pranë e pranë në bar. Gruaja në të majtë ka veshur një këmishë me jakë blu ndërsa gruaja në të djathtë ka veshur një bluzë jeshile të hapur. Kanë vendosur kokat së bashku nga anët e kundërta. Të dyja janë duke i buzëqeshur kamerës.
Një pamje nga sipër e dy grave të shtrira pranë e pranë në bar. Gruaja në të majtë ka veshur një këmishë me jakë blu ndërsa gruaja në të djathtë ka veshur një bluzë jeshile të hapur. Kanë vendosur kokat së bashku nga anët e kundërta. Të dyja janë duke i buzëqeshur kamerës.

Brand

Ne pyetëm,
ju u përgjigjet,
ju dhamë atë që kërkuat

Na thatë se çfarë dëshironit në telefonin e ëndërruar—Galaxy S20 FE është përgjigja jonë.
Ja historia pas Edicionit të Admiruesit.

Neo QLED me një imazh blu artistik në ekran, në qendër të një dhome gri. Neo QLED me një imazh blu artistik në ekran, në qendër të një dhome gri.
Neo QLED me një imazh blu artistik në ekran, në qendër të një dhome gri.

Përvojat

Vështrimi i parë 2021

Zbuloni një vizion të ri për ekranet.

BTS duke shkrepur Selfie në Grup. Të gjithë anëtarët janë ulur në tokë dhe po shkrepin selfie të BTS me Galaxy S20+ që po e mban Jung Kook. BTS duke shkrepur Selfie në Grup. Të gjithë anëtarët janë ulur në tokë dhe po shkrepin selfie të BTS me Galaxy S20+ që po e mban Jung Kook.
BTS duke shkrepur Selfie në Grup. Të gjithë anëtarët janë ulur në tokë dhe po shkrepin selfie të BTS me Galaxy S20+ që po e mban Jung Kook.

Photography

Shumë pranë dhe prapa
skenat Me BTS

Shihni ku arrijnë ndjesitë e K-pop kur nuk interpretojnë #withGalaxy.

Na vjen keq, nuk u gjet asnjë rezultat.

Njihuni me fotot më të
mira #withGalaxy

Një dizajn mahnitës i kamerës bërë për të kthyer koka. #GalaxyS21 dhe #GalaxyS21plus #SamsungUnpacked
Një dizajn i ri i guximshëm i kamerës që përket në një kategori krejt të vetën. #GalaxyS21Ultra #SamsungUnpacked
@bts.bighitofficial #JungKook paraqet  #GalaxyS21 në një dritë të re. #GalaxyxBTS
@bts.bighitofficial #V lejon #GalaxyS21 t'i thotë të gjitha. #GalaxyxBTS
@bts.bighitofficial #Jimin shkëlqen me #GalaxyS21 #GalaxyxBTS
@bts.bighitofficial #jhope pozon në mënyrë mahnitëse me #GalaxyS21 #GalaxyxBTS
@bts.bighitofficial #SUGA zbulon anën më të mirë të #GalaxyS21 #GalaxyxBTS
@bts.bighitofficial #Jin argëtohet me të riun #GalaxyS21 #GalaxyxBTS
@bts.bighitofficial #RM me të riun #GalaxyS21 është diçka krejtësisht speciale #GalaxyxBTS
Prezantojmë kufjet e reja që funksionojnë vërtetë me valë #GalaxyBudsPro, me teknologji të nivelit profesional për tinguj përfshirës si asnjëherë më parë. #SamsungUnpacked Mësoni më shumë në linkun në përshkrimin e profilit.
Me #GalaxySmartTag mund të monitoroni vendndodhjen e gjërave tuaja dhe t'i gjeni lehtësisht nëse humbasin. #SamsungUnpacked Mësoni më shumë në linkun në përshkrimin e profilit.
Vetëm nëse rezervoni! Me modelet e serive Galaxy - S21 5G ose S21+ 5G, përfitoni dhurata unike! Mësoni më shumë në linkun në përshkrimin e profilit.
Pyesni veten nëse duhet të caktoni të njëjtin cikël larjeje për 👕 dhe për 👖?Funksioni #qrator ju këshillon!
Dizajn minimalist pa tela që përshtatet në mënyrë perfekte në çdo ambient të brendshëm! #TheFrame #OneInvisibleConnection
Vetëm nëse rezervoni! Me blerjen e telefonit të ri Galaxy S21 Ultra 5G, ju përfitoni dhurata unike. Klikoni linkun në përshkrimin e profilit për të zbuluar më shumë:
Çipi më i shpejtë ndonjëherë në familjen Galaxy. #GalaxyS21Ultra #SamsungUnpacked
S Pen-i i parë në serinë Galaxy S. #GalaxyS21Ultra #SamsungUnpacked
Një madhësi Ultra për t'i sunduar të gjithë.#GalaxyS21Ultra #SamsungUnpacked
108MP detaje që mund t’i zmadhoni përsëri dhe përsëri. #GalaxyS21Ultra#SamsungUnpacked
Hapi ynë më i madh ndonjëherë në fotografi në dritë të ulët. #GalaxyS21Ultra#SamsungUnpacked
Prezantojmë #GalaxyS21Ultra5G* të ri. Projektuar për të qenë epik në çdo mënyrë.  *Imazhi i simuluar. Disponueshmëria e ngjyrave mund të variojë sipas vendit ose operatorit. I disponueshëm vetëm për 4G/LTE dhe më poshtë. Lidhja me 5G do të bëhet e mundur menjëherë pas zbatimit të softuerit 5G dhe infrastrukturës së rrjetit.
Bukuria është e gjitha në detaje. #GalaxyS21 #GalaxyS21+ #SamsungUnpacked
Epikja vjen në dy madhësi. #GalaxyS21 #GalaxyS21+ #SamsungUnpacked
Prezantojmë #GalaxyS21 dhe #GalaxyS21+ 5G të rinj. Pajisja e krijuar për përvojën epike të jetës së përditshme. *Imazhi i simuluar.Disponueshmëria e ngjyrave mund të variojë sipas vendit ose operatorit. I disponueshëm vetëm për 4G/LTE dhe më poshtë. Lidhja me 5G do të bëhet e mundur menjëherë pas zbatimit të softuerit 5G dhe infrastrukturës së rrjetit.
Vizato ❄ në flokë! #GalaxyNote20 #SPen