Brand

Bashkëpunimet Galaxy

Bëhuni gati për fiksimin tuaj të ri me teknologjinë. Dhe mësohuni me të jashtëzakonshmen.

Skenë koncerti në një ambient të errët me drita pulsuese skenike. Ka një audiencë të madhe përpara skenës ku një pjesëtar i grupit po luan me kitarë. Ka njerëz në audiencë që ngrenë krahët dhe krijojnë forma zemre me duar. Skenë koncerti në një ambient të errët me drita pulsuese skenike. Ka një audiencë të madhe përpara skenës ku një pjesëtar i grupit po luan me kitarë. Ka njerëz në audiencë që ngrenë krahët dhe krijojnë forma zemre me duar.

Mundësuar nga
ajo që adhuroni

Qoftë nëse fokusoheni te moda, muzika apo sporti, do të gjeni një Galaxy Fan Edition të përshtatshëm për ju. Është e thjeshtë: ju na thoni çfarë dëshironi, ne jua kthejmë në fiksimin teknologjik të radhës. Sepse nuk mjaftohemi me të zakonshmen, jemi vazhdimisht duke bashkëpunuar me ju dhe me artistët, krijuesit dhe ata që i japin formë kulturës tuaj të preferuar, për të caktuar një standart të ri të mahnitëses. Ndaj dhe mësohuni me të jashtëzakonshmen — e bëhuni gati t'i tregoni botës se çfarë ju frymëzon.

Faqja e artikullit ""Ne pyetëm, ju u përgjigjët, ne jua sollëm"" në Samsung.com Explore Faqja e artikullit ""Ne pyetëm, ju u përgjigjët, ne jua sollëm"" në Samsung.com Explore

Galaxy S20 FE

Krijuar rreth gjithçkaje që dëshironi, që të mund të bëni gjithçka që ju pëlqen.

Faqja e detajeve të produktit për Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition Faqja e detajeve të produktit për Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition

Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition

Shkrirja e teknologjisë së të ardhmes, formës novatore dhe stilit të përjetshëm.

Faqja e detajeve të produktit për Galaxy Z S20plus BTS Edition Faqja e detajeve të produktit për Galaxy Z S20plus BTS Edition

Galaxy S20+ BTS Edition

Smartfoni që thyen të gjitha rregullat, krijuar ekskluzivisht për adhuruesit e BTS.

Një palë kufjesh të zeza Blackpink Edition Galaxy Buds, një orë rozë Blackpink Edition Galaxy Watch Active dhe një pamje diagonale nga pas dhe ballore e dy telefonave të zinj Galaxy A80 Blackpink Edition. Një palë kufjesh të zeza Blackpink Edition Galaxy Buds, një orë rozë Blackpink Edition Galaxy Watch Active dhe një pamje diagonale nga pas dhe ballore e dy telefonave të zinj Galaxy A80 Blackpink Edition.

Galaxy A80 Blackpink Edition

Mbajini ngjyrat firmato të Blackpink në një mënyrë krejt të re, nga një motiv ekskluziv në një UX të integruar më së miri.

Faqja e detajeve të produktit për Galaxy Z Flip Thom Browne Edition Faqja e detajeve të produktit për Galaxy Z Flip Thom Browne Edition

Galaxy Z Flip Thom Browne Edition

Lidhim modën me teknologjinë — dhe të tashmen me të ardhmen.

Faqja e detajeve të produktit për Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition Faqja e detajeve të produktit për Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition

Galaxy Note10+ Star Wars™ Special Edition

Forca është e lartë te ky. Zbuloni dizajnin kuqezi të frymëzuar nga ana e errët.

* Disponueshmëria e produkteve mund të ndryshojë sipas rajonit.

Shihni rrëfimet pas
Bashkëpunimeve