MARKA

Njihuni me G·NUSMAS, jashtёtokёsorin kureshtar

Inxhinieri i shkёlqyer me pamje të çuditshme i Samsung nga hapësira kozmike.

Mëso më shumë
Një alien blu me pamje në çuditshme në hapësirë brenda një anije kozmike moderne. Alieni ka dy antena, dy sy të mëdhenj dhe ka veshur një uniformë me dy pjesë që përbëhet nga një pjesë e sipërme me detaje rozë dhe pantallona të bardha. Alieni shikon tek kamera duke buzëqeshur dhe duket i ngallëzyer. Pas alienit, shohim planetin Tokë përmes një dritare të madhe të rrumbullaktë të anijes kozmike. Një alien blu me pamje në çuditshme në hapësirë brenda një anije kozmike moderne. Alieni ka dy antena, dy sy të mëdhenj dhe ka veshur një uniformë me dy pjesë që përbëhet nga një pjesë e sipërme me detaje rozë dhe pantallona të bardha. Alieni shikon tek kamera duke buzëqeshur dhe duket i ngallëzyer. Pas alienit, shohim planetin Tokë përmes një dritare të madhe të rrumbullaktë të anijes kozmike.

Na vjen keq, nuk u gjet asnjë rezultat.

I mahnitshëm vetëm. Të pandalshëm së bashku.

Galaxy S22 Ultra dhe Galaxy Tab S8 Ultra

Ne jemi këtu për të krijuar inovacione të nxitura nga njerëz që sfidojnë pengesat për të bërë një botë më të mirë për të gjithë