Karirrierë në Samsung Electronics

Karirrierë në Samsung Electronics

Do what you can't

Do what you can't

Një pamje e një qielli blu të ndritshëm me re të bardha nga brenda një ndërtese të gjatë prej xhami. Një pamje e një qielli blu të ndritshëm me re të bardha nga brenda një ndërtese të gjatë prej xhami.

Kush jemi ne

Misioni ynë është të ndihmojmë njerëzit të bëjnë të pamundurën.

Ne frymëzohemi nga ajo që njerëzit dëshirojnë të arrijnë në jetët e tyre dhe punojmë për të krijuar produkte që të japin fuqi në mënyra të reja. Kjo është ajo që çon përpara novacionin tonë.

Gjeni në Samsung mundësinë për të bërë atë që nuk mund të bëhet.

Punë

Zbuloni mundësi interesante dhe aplikoni tani për tu bashkuar me ne.

Dy burra po bisedojnë në një divan në një zyrë. Një burrë po buzëqesh dhe po tregon diçka me duar. Dy burra po bisedojnë në një divan në një zyrë. Një burrë po buzëqesh dhe po tregon diçka me duar.

Të punosh në Samsung

Puno me njerëzit më të zotët dhe bëhu pjesë e inovacionit që ndryshon me të vërtetë jetën e miliona njerëzve anembanë botës.

Një pamje e qiellgërvishtësve të gjatë midis një qielli me re, nga toka duke parë lart. Një pamje e qiellgërvishtësve të gjatë midis një qielli me re, nga toka duke parë lart.

Fushat e punës

Bëhuni udhëheqës globalë në fushën tuaj dhe çojeni karrierën tuaj në nivele më të larta.

Një grua e re me kostum serioz po flet me një grua tjetër dhe po buzëqesh, brenda një zyre të ndritshme. Një grua e re me kostum serioz po flet me një grua tjetër dhe po buzëqesh, brenda një zyre të ndritshme.