Space Monitor

Gëzoni një eksperiencë më përfshirëse për argëtim përmes Monitorëve me Rezolucion të Lartë të Samsung

Space Monitor

Zgjidhni monitorin tuaj

SHIKO TË GJITHË MONITORËT

Dizajn pa hapësirë

Ekrani i Space Monitor mund të ruhet me lehtësi rrafsh me murin dhe është në gjendje të rrisë hapësirën e tryezës. Space Monitor është skicuar dhe krijuar si një orendi e bukur falë përzgjedhjes së kujdesshme të materialeve dhe kujdesit të madh ndaj hollësive.

Space Monitor

Ripërkufizojeni lojën

Jo më lojëra me ndërprerje. AMD Radeon FreeSync™ eliminon grisjet e imazhit për lojëra jashtëzakonisht të patrazuara, me veprim të shpejtë. Me një nivel rifreskimi të ekranit të adaptuar në mënyrë dinamike, edhe skenat më komplekse të lojërave janë pa probleme dhe praktikisht pa ndërprerje.

Monitor per lojra Samsung

Monitor i harkuar

Përfshihuni në punë ose lojë. Ekrani i lakuar 1800 R ju rrethon, ju tërheq dhe ju mban të përqendruar. Edhe gjatë përdorimit me kohë të gjatë, kurbatura pakëson lodhjen e syve, kështu që puna në kompjuter është më e rehatshme se ndonjëherë më parë.

Monitor profesional Samsung