/* Product Card List Area */

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Lloj produkti i pakrahasueshëm

Tre seritë Galaxy Tab S8  po qëndrojnë ndërsa shohin nga e majta në një kënd. Dy të fundit kanë anët e tyre të pasme që shohin para dhe janë mbivendosur nga i pari, ekrani i të cilit tregon një pamje nga afër të Saturnit dhe unazave të tij. Një S Pen gjithashtu është i mbështetur në ekran në një kënd. Tre seritë Galaxy Tab S8  po qëndrojnë ndërsa shohin nga e majta në një kënd. Dy të fundit kanë anët e tyre të pasme që shohin para dhe janë mbivendosur nga i pari, ekrani i të cilit tregon një pamje nga afër të Saturnit dhe unazave të tij. Një S Pen gjithashtu është i mbështetur në ekran në një kënd.

Galaxy Tab S8 | S8+ | S8 Ultra

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.