Skaduar

Filloni me memorien cloud 100 GB​

Me 6 muaj shërbim falas të Microsoft 365 Basic, ju përfitoni memorie plus email të sigurt pa reklama dhe akses në mbështetjen e Microsoft-it.​

E vlefshme nga 07/02/2023 31/12/2023

Skaduar

Promocioni i pajisjeve të kuzhinës: 5 vjet garanci

Shumë gjëra mund të ndodhin në 5 vjet, kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një garanci 5-vjeçare për disa pajisje Samsung

E vlefshme nga 01/02/2023 31/12/2023

Të gjitha ofertat