Prekje Profesionale

Teknologji me Avull

Teknologjia me Avull kombinon fuqinë e lagështirës që krijohet brenda avullit dhe nxehtësisë për t'u siguruar që ushqimi ka një ngjyrë të artë nga jashtë dhe shije të mrekullueshme nga brenda.

Furra

Mënyra e saktë e gatimit

Pianura

Teknologjia Samsung Virtual Flame™ me dritë LED vizualisht njofton ngrohtësinë e secilës unazë gatimi. Shijoni mënyrën e saktë të gatimit.

Pianura

Me fuqi të madhe thithëse

Aspirator

Avujt, erërat dhe tymi nga gatimet mund të ndotin kuzhinën tuaj. Pastroni menjëherë ajrin me anë të fuqisë thithëse të aspiratorit.

Aspirator

Me stil dhe e Fuqishme

Mikrovalë

Shijoni fleksibilitetin e pjekjes dhe të mikrovalës brenda një pajisje. Me veçori inovative si Fuqia Konvekse, mikovala jonë mund të përdoret si një furrë e dytë për një gatim të njëtrajtshëm dhe të shijshëm

Mikrovalë Banaku Samsung

Pastrim profesional

Lavastovilje e integruar

Pas gatimit, duhet të kujdeseni për enët. Lavastoviljet Samsung sjellin revolucion në larjen e enëve. Ndiqni lehtë ciklet e larjes në ekranin LED, vendosni pjata më të mëdha në raftet e rregullueshme dhe kurseni kohë dhe para ndërsa lani një sasi të vogël enësh.

Lavastovilje