Zgjidh vendndodhjen dhe gjuhën tënde.

Shiko shumëllojshmërinë e Lajmeve dhe sinjalizimeve

 Shiko pamjen e Lajmeve dhe sinjalizimeve Shiko pamjen e Lajmeve dhe sinjalizimeve
Filtër Filtër

Filtër

Lloji

KATEGORIA

 • Support News
  Si e shfaq One UI 6.0 kapacitetin e ruajtjes së brendshme

  Si e shfaq One UI 6.0 kapacitetin e ruajtjes së brendshme

  CELULARË

  27/11/2023

 • Support News
  Udhëzues për azhurnimin e softuerit Samsung Gaming Monitor Monitor

  Udhëzues për përditësimin e softuerit të monitorit të lojrave

  Kompjuter & Pajisje zyre

  13/11/2023

 • Support News
  Përditësimet e softuerit të SmartTV

  Përditësimet e softuerit të SmartTV

  TV & AV

  14/10/2022

 • Support News
  Vendosja e Orës Galaxy Fit

  Udhëzime se si të vishni Galaxy Watch / Fit

  CELULARË

  19/07/2021

 • Support News
  Vendosja e kufjeve Galaxy

  Udhëzime se si të vishni Galaxy Buds

  CELULARË

  19/07/2021

 • Support News
  Samsungu rekomandon përdorimin e pjesëve dhe aksesorëve origjinale të Samsungut

  Samsungu rekomandon përdorimin e aksesorëve origjinalë të Samsungut për karikimin dhe baterive për të garantuar funksionimin optimal të produktit tuaj të Samsungut dhe sigurinë.

  CELULARË

  20/11/2019

 • Support News
  Titulli: Njoftim për transferimin e biznesit të Printerit në HP

  Titulli: Njoftim për transferimin e biznesit të Printerit në HP

  Kompjuter & Pajisje zyre

  01/11/2017

 • Support News
  Njoftim në lidhje me transferimin e të dhënave të Printerit te HP

  Njoftim në lidhje me transferimin e të dhënave të Printerit te HP

  Kompjuter & Pajisje zyre

  16/10/2017

 • Support Alert
  Informacion rreth kthimeve të Galaxy Note 7

  Informacion rreth kthimeve të Galaxy Note 7

  CELULARË

  01/08/2017

 • Support Alert
  Masat Parandaluese që nevojiten për Karikimin e telefonit tuaj

  Masat Parandaluese që nevojiten për Karikimin e telefonit tuaj

  CELULARË

  04/05/2017