QLED 8K

Realitet i përsosur

QLED 8K

Zgjidhni televizorin tuaj

SHIKO TË GJITHË TELEVIZORËT

QLED TV

The Next Innovation in TV

Këta TV janë në gjendje të riprodhojnë 100% të vëllimit të ngjyrës. Televizorët QLED riprodhojnë më shumë se një miliard ngjyra falë aliazhit të ri metalik të Quantum Dots. Shijoni eksperiencë e të parit jashtë kësaj bote.

MËSO MË SHUMË
QLED TV

Premium UHD TV

Inovacioni qëndron te detajet

Një dizajn i menduar deri në detajin më të vogël i cili ju lejon të fshihni edhe kabllot brenda bazës. Çdo detaj i këtyre televizorëve është projektuar për t'ju bërë të ndjeni një eksperiencë të re që nuk e kishit imagjinuar.

MËSO MË SHUMË
PUHD TV

UHD TV

Përjetoni çdo detaj me rezolucionin 4K UHD

Televizorët UHD zgjojnë shqisat tuaja falë cilësisë spektakolare UHD.

MËSO MË SHUMË
UHD TV

Full HD/HD TV

Dizajni dhe cilësia e imazhit do ju lënë pa frymë.

Televizorët Samsung kanë një cilësi imazhi mjaft realist. Përveç funksionaliteteve që ofron Smart TV dhe lidhja Wi-Fi mund të shijohen shpejt dhe lehtësisht aplikacionet më të mira të argëtimit.

MËSO MË SHUMË
Full HD/HD TV

SoundBar dhe altoparlant

Prekni tingullin

Gëzoni cilësinë dhe tingullin real. Në kombinim me Samsung TV, përjetoni tinguj të plotë në brezin e frekuencave të plota. Me imazhin e kualitetit të lartë dhe riprodhimin e zërit, të gjitha shqisat do të përjetojnë një përvojë të plotë. Dëgjoni tingullin, prekni ngjyrat dhe zhytuni në një botë të re.

MËSO MË SHUMË
Audio