Eksploroni të gjitha produktet e reja nga UNPACKED

Fuqia e lidhur e Samsung Galaxy

Përmirësimi nuk ka qënë kurrë kaq i mirë

* Imazh i simuluar. Identifikimi në Samsung Account mund të kërkohet për disa veçori të AI.

* E matur në mënyrë diagonale, madhësia e ekranit kryesor të Galaxy Z Fold6 është 7.6" në drejtkëndëshin e plotë dhe 7.4" duke llogaritur qoshet e rrumbullakosura; zona aktuale e shikueshme është më e vogël për shkak të qosheve të rrumbullakosura.

* Sekuenca të shkurtuara dhe të simuluara. Rezultatet vetëm për qëllime ilustruese. Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të ekuivalentëve vizuale. Kërkon lidhje interneti. Përdoruesit mund të kenë nevojë të përditësojnë Android në versionin më të fundit. Funksionimi i produktit mund të varet nga cilësimet e aplikacionit dhe pajisjes suaj. Disa funksione mund të mos jenë të përputhshme me disa aplikacione. Disponueshmëria e shërbimit ndryshon sipas shtetit dhe gjuhës. Saktësia e rezultateve nuk garantohet. Qarko për të kërkuar nuk është i disponueshëm përmes FlexWindow.

* S Pen shitet veç. Përdorni një S Pen të dizenjuar për Galaxy Z Fold. Të gjithë S Pen ose lapsat e tjerë mund të dëmtojnë ekranin. Galaxy Z Fold6 nuk ka vend të integruar për S Pen. Mbështetja e S Pen është e kufizuar në Ekranin kryesor.

* Imazh i simuluar. Krahasuar me modelet e mëparshme të Galaxy Z Fold.

* Kufizuar në smartfonët Samsung.

* Produktet e markës Snapdragon janë produkte të Qualcomm Technologies, Inc. dhe/ose filialeve të tyre.

* Përmirësimet e performancës së AP-së të treguar krahasuar me Galaxy Z Fold5. Performanca aktuale do të varet nga mjedisi i përdoruesit, kushtet dhe softueri dhe app-et e instaluara paraprakisht.

* Krahasuar me modelet e mëparshme të Galaxy Z Fold.

* Imazh i simuluar. Identifikimi në Samsung Account mund të kërkohet për disa veçori të AI.

* FlexCam me Auto Zoom është kufizuar në kushte me dritë të ulët. Auto Zoom është i disponueshëm në FlexMode dhe kamerën e pasme. Auto Zoom do të çaktivizohet nëse zmadhimi rregullohet në mënyrë manuale.

* Interpreter kërkon identifikim në Samsung Account. Disa gjuhë mund të kërkojnë shkarkimin e paketës së gjuhës. Disponueshmëria e shërbimit mund të ndryshojë sipas gjuhës. Saktësia e rezultateve nuk garantohet. Disponueshmëria dhe veçoritë e mbështetura mund të ndryshojë sipas shtetit, rajonit ose operatorit. Disponueshmëria e gjuhëve të mbështetura mund të ndryshojë.

* Interpreter duhet të aktivizohet në mënyrë manuale për t’u parë në të dy ekranet.

* Imazh i simuluar. UX/UI aktual mund të ndryshojë. Disponueshmëria e ngjyrës mund të ndryshojë sipas shtetit ose operatorit. Krahasuar me modelet e mëparshme të Galaxy Z Flip.

* Vlera e zakonshme testuar në kushte laboratorike të palëve të treta. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterisë midis kampioneve të baterive të testuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar është 3887mAh për Galaxy Z Flip6. Kohëzgjatja aktuale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të sistemit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

*Krahasuar me modelet e mëparshme të Galaxy Z Flip.

* Imazh i simuluar. Ngjyrat e disponueshme të Galaxy Buds3 Pro mund të ndryshojnë sipas vendit ose operatorit. Galaxy Buds3 Pro mbështet përdorimin e veçorive të Galaxy AI si interpreter dhe Live Translate kur çiftohet me pajisje të përputhshme të Samsung Galaxy. Disponueshmëria e veçorive të Galaxy AI mund të ndryshojë sipas modelit të pajisjes. Shihni Samsung.com për detaje.

* Imazh i simuluar. Disponueshmëria e ngjyrave, madhësive, modeleve dhe rripave të orës mund të ndryshojë sipas shtetit ose operatorit.

*Imazh i simuluar. Energy Score është i disponueshëm në telefona Android (Android 10.0 ose më të ri) dhe kërkon app-in Samsung Health (v6.27 ose më të ri). Kërkohet futja në Samsung account. Shërbimi i disponueshëm vetëm kur përdoruesi regjistron Galaxy Watch (Galaxy Watch4 ose më të rinj të serisë Galaxy Watch të hedhura në treg më vonë) ose Galaxy Ring të paktën një herë. Disponueshmëria e shërbimit mund të ndryshojë sipas vendit ose rajonit.

*Synuar vetëm për qëllime të mirëqënies së përgjithshme dhe stërvitjes. Jo i synuar për përdorim në zbulimin, diagnostifikimin, trajtimin e ndonjë gjendjeje mjekësore ose sëmundjeje. Matjet janë vetëm për referimin tuaj personal. Ju lutemi konsultohuni me një profesionist mjekësor për këshilla. Disponueshmëria e ngjyrave, madhësive, modeleve dhe e rripave të orës mund të ndryshojë sipas vendit ose operatorit. Galaxy Z Flip6 dhe Galaxy Watch7 shiten veçmas.

.*Mund të kërkohet identifikim në Samsung Account për të përdorur disa veçori të Samsung AI.

*Samsung nuk bën asnjë premtim, nuk jep asnjë siguri ose garanci për saktësinë, plotësinë ose besueshmërinë e prodhimit të ofruar nga veçoritë e AI.

*Disponueshmëria e veçorive të Galaxy AI mund të ndryshojë sipas modelit të pajisjes.

*Veçoritë e Galaxy AI do të ofrohen falas deri në fund të 2025-ës në pajisjet e mbështetura Samsung Galaxy. Mund të zbatohen kushte të ndryshme për veçoritë e AI të ofruara nga palët e treta.

*Shërbimi Galaxy AI mund të jetë i kufizuar për të miturit në disa rajone me kufizime të moshës për përdorimin e AI.

* Imazh i simuluar. Identifikimi në Samsung account kërkohet për disa veçori të IA.

* Sekuenca të shkurtuara dhe të simuluara. Rezultatet vetëm për qëllime ilustrimi. Rezultatet mund të ndryshojnë në varësi të përputhjeve vizive. Kërkon lidhje interneti. Përdoruesit mund të kenë nevojë të përditësojnë Android në versionin më të fundit. Funksionaliteti i produktit mund të varet nga cilësimet e app-it dhe pajisjes suaj. Disa funksione mund të mos jenë të përputhshme me disa app-e. Disponueshmëria e shërbimit ndryshon sipas vendit dhe gjuhës. Saktësia e rezultateve nuk garantohet.

* Imazhi i simuluar për qëllime ilustrimi. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

* Titani është përdorur vetëm në kornizën e pajisjes. Korniza nuk përfshin butonat e volumit dhe ata anash.

* Imazh i simuluar. Produktet shiten veç. Disponueshmëria e ngjyrës mund të ndryshojë sipas vendit ose operatorit.

* Identifikimi në Samsung account kërkohet për disa veçori të AI.

* Synuar vetëm për qëllime të mirëqënies së përgjithshme dhe stërvitjes. Nuk synohen për përdorim në zbulimin, diagnostifikimin, trajtimin e ndonjë gjendjeje mjekësore ose sëmundjeje. Matjet janë vetëm për referimin tuaj personal. Ju lutemi konsultohuni me një profesionist mjekësor për këshilla.

* Rripi për sporte ekstreme shitet veç dhe është i përputhshëm me Galaxy Watch4 dhe serinë Galaxy Watch të hedhur në treg më vonë. Disponueshmëria e rripave të orëve mund të ndryshojë sipas shtetit/rajonit ose operatorit.

* Samsung nuk bën asnjë premtim, nuk jep asnjë siguri ose garanci për saktësinë, plotësinë ose besueshmërinë e prodhimit të ofruar nga veçoritë e IA.

* Produktet shiten veçmas.

** Imazhi i simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

*** Disponueshmëria e ngjyrave dhe modelit mund të ndryshojë në varësi të shtetit ose operatorit.

**** Kërkohet anëtarësimi në Clip Studio Paint. Ngarkimi paraprak mbështetet në tregje të zgjedhura. Clip Studio Paint mund të shkarkohet nga Galaxy Store në tregje të zgjedhura.

* Imazhi i simuluar. Disponueshmëria e ngjyrave mund të ndryshojë në varësi të vendit/rajonit ose operatorit.

* Imazhi i simuluar. Disponueshmëria e ngjyrës dhe modelit mund të ndryshojë në varësi të shtetit/rajonit ose operatorit.

* Imazhi i simuluar për qëllime ilustrimi. UX/UI aktuale mund të ndryshojë.

* Imazh i simuluar për qëllim ilustrimi.

* Disponueshmëria e Samsung Wallet dhe veçoritë e tij mund të ndryshojnë sipas shtetit, rajonit, modelit të pajisjes, operatorit dhe versionit të firmuerit dhe mund të ndryshojnë.

* Imazhi i simuluar për qëllime ilustruese. Flex mode mbështetet në kënde midis 75˚ dhe 115˚.

* Disponueshmëria e ngjyrave të pajisjes mund të ndryshojë sipas shtetit, rajonit dhe operatorit. UX/UI aktuale mund të ndryshojë.

* Imazh i simuluar për qëllime ilustrimi. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

* E matur diagonalisht, madhësia e ekranit të kapakut të Galaxy Z Flip5 është 3,4 inç në formën e plotë drejtkëndore; Zona aktuale e shikueshme është afërsisht 95% e zonës së plotë drejtkëndore për shkak të qosheve të rrumbullakosura dhe prerjes së poshtme.

* Disa aplikacione mund të mos mbështesin miniaplikacionet Flex Window.

* Imazh i simuluar për qëllime ilustrimi. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

* Flex mode i mbështetur në kënde midis 75° dhe 115°. Disa aplikacione mund të mos mbështeten në modalitetin Flex.

* Imazhi i simuluar për qëllime ilustrimi. UX/UI aktuale mund të ndryshojë.

* S Pen Fold Edition shitet veç dhe është i përputhshëm vetëm me Z Fold5, Z Fold4 dhe Z Fold3.

* Imazh i simuluar për qëllim ilustrimi.

* Snapdragon është një produkt i Qualcomm Technologies, Inc. dhe/ose i filialeve të tij.

* Imazhi i simuluar për qëllime ilustruese. Disa aplikacione mund të mos mbështesin kryerjen e shumë detyrave njëkohësisht.

* S Pen Fold Edition shitet veç dhe është i përputhshëm vetëm me Galaxy Z Fold5 Z Fold4 dhe Z Fold3.

* Imazh i simuluar. Disponueshmëria e ngjyrës dhe e modelit mund të ndryshojë në varësi të vendit ose operatorit.

* Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra vlerësohet si IP68 bazuar në kushtet e analizës për zhytje deri në 1.5 metra në ujë pa kripë për deri në 30 minuta. Nuk këshillohet për përdorim në plazh ose pishinë.

* Imazh i simuluar.

* Ekrani Dynamic AMOLED 2X është i disponueshëm në Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra.

* Imazh i simuluar.

* Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra vlerësohet si IP68 bazuar në kushtet e analizës për zhytje deri në 1.5 metra në ujë pa kripë për deri në 30 minuta. Nuk këshillohet për përdorim në plazh ose pishinë.

* Imazh i simuluar.

* Snapdragon është një produkt i Qualcomm Technologies, Inc. dhe/ose i filialeve të tij.

* Imazh i simuluar.

* Disponueshmëria e aplikacionit mund të ndryshojë sipas vendit dhe rajonit. GoodNotes të parangarkuar në pajisjet Tab S9 si stub në tregje të zgjedhura. GoodNotes mund të shkarkohet nga Galaxy Store.

* Imazhi i simuluar. Produktet shiten veç. Flex Mode mbështetet në kënde midis 75˚ dhe 115˚.

* Kërkohet anëtarësimi në Clip Studio Paint. Ngarkimi paraprak mbështetet në tregje të zgjedhura. Clip Studio Paint mund të shkarkohet nga Galaxy Store në tregje të zgjedhura.