/* Product Card List Area */
Alternative Text

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Alternative Text

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Shtoni një produkt tjetër nga lista

Alternative Text

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Shtoni një produkt tjetër nga lista

Lloj produkti i pakrahasueshëm

Karakteristikat, specifikimet dhe pamjet e produktit janë subjekt i ndryshimit.

* SmartTag ka një rreze Bluetooth prej 120 m. Gama aktuale mund të ndryshojë në varësi të mjedisit në të cilin përdoret.

* Imazhi i karikuesit me valë të bardhë dhe dyfishit të karikuesit me valë të zezë është simuluar për qëllime ilustrimi.