Më surprizues se kurrë më parë
Neo QLED
Televizori më i fundit Samsung Neo QLED i 2023 po lundron në një sipërfaqe të ngjashme me ujin.
Televizori numër 1 në botë për 17 vjet. Samsung është renditur marka numër 1 e televizorëve për 17 vjet.

Samsung Neo QLED e çon përsosmërinë në nivele të reja me cilësi të pakrahasueshme tingulli dhe figure e cila përbën një klasë tjetër të veçantë

Neo QLED Magazine Award

 • techradar. Samsung QN900C, 02/2023
  QN900C

  Televizori më i mirë 8K
  i Samsung ka një imazh jashtëzakonisht të detajuar.

  Kam testuar QN900C të Samsung dhe tani më në fund jam një adhurues i 8K.

 • TOP PICK 2023 TECHAERIS
  QN900C

  “Nëse doni të mbroni hapësirën tuaj të argëtimit për të ardhmen, Samsung QN900C është një zgjedhje e shkëlqyer.”

 • Trusted Reviews HIGHLY RECOMMENDED
  QN95C

  Së bashku me aftësitë tashmë të vendosura të Samsung kur bëhet fjalë për zbehjen lokale dhe menaxhimin e energjisë, kjo rritje e madhe e zonës së errësimit ka potencialin për të çuar cilësinë e fotografisë në një nivel krejtësisht të ri.

 • T3 PLATINUM AWARD Samsung QN95C, 03/3023
  QN95C

  Samsung QN95C ofron cilësi të jashtëzakonshme imazhi që rivalizon çdo OLED në treg.

 • EDITORS CHOICE Newsweek
  QN95C

  Samsung 65QN95C është një televizor 4K jashtëzakonisht i ndritshëm, i mbushur me veçori, me gjithçka që lojtarëve dhe adhuruesve të serialeve do t'i pëlqejnë.

 • HD Guru për lajmet, rishikimet, arkivat dhe informacionet më të fundit të konsumatorëve në lidhje me Televizionin me definicion të lartë
  QN95C

  Televizori Samsung 65 inç 65QN95C 4K Neo QLED Mini-LED është një nga televizorët LCD më të mirë 4K që kemi testuar deri më sot.

Cilësia e figurës e Neo QLED

Figurë si në jetën
reale që ju tërheq

Teknologjia Quantum Matrix

Shijoni detaje të shkëlqyera si në skenat më të errëta, ashtu edhe në ato më të ndritshme. Teknologjia Quantum Matrix është në thelb të figurës brilante të Neo QLED, e cila përdor drita novatore kuantike mini Led (1/40 e përmasave normale të dritave LED) për të dhënë një kontroll më të saktë të dritës.1

Dritat kuantike mini LED krijojnë imazhin e një kali. Paraqitet një krahasim i 2 kuajve. Njëri krijohet me drita të zakonshme, ndërsa tjetri në një televizor Neo QLED. Një kalë i gjallë lëviz ngadalë.

Procesori Neural Quantum

Përmirësoni dhe optimizoni përmbajtjen me AI Upscaling të fuqishëm që mëson automatikisht skenë pas skene. Procesori unik shumë inteligjent i Samsung bën që Neo QLED të ofrojë përvojën më të mirë të shikimit, pavarësisht se çfarë po shihni.2

Procesori Neo Quantum po proceson imazhe të një loje bejsbolli. Një lojtar bejsbolli po tund shkopin e tij për të goditur topin.

AI Upscaling

Transmetoni shërbimet tuaja të preferuara YouTube dhe OTT në imazhe të gjalla 4K ose 8K duke përdorur AI Upscaling. Procesori Neural Quantum i fuqizuar nga AI mëson automatikisht çdo skenë për të optimizuar përmbajtjen tuaj, pavarësisht nga materiali burimor.11

Falë çipit 4K të procesorit AI Neural Quantum në televizorin Samsung Neo QLED, një mace më parë e turbullt bëhet më e qartë. Në mënyrë të ngjashme, çipi sqaron një skenë të paqartë të astronautit, e ndjekur nga një fragment animacioni që paraqet një dre dhe një burrë që luan një kitarë. Logoja e YouTube shfaqet në këndin e poshtëm djathtas të televizorit Samsung Neo QLED.

Tingulli i Neo QLED

Tingull rrethues kinematografik në shtëpi

Dolby Atmos®
dhe Object Tracking Sound

Përfshihuni më thellë në përvojën e nivelit tjetër të Dolby Atmos® me teknologjinë OTS (Object Tracking Sound) të Samsung. OTS kap çdo skenë me audio që gjurmon çdo lëvizje dhe kjo është arsyeja që ju jep ndjesinë sikur po shihni nga një kinema.

Një burrë në dhomën e ndenjes po shijon tingullin përfshirës të një gare me makina në Neo QLED ashtu siç do ta dëgjonte në kinema.

Q-Symphony

Përjetoni cilësinë e fuqishme të audios nga një sinergji e plotë midis televizorit dhe altoparlantit shirit. Ndërkohë që altoparlantëve nga shumica e televizorëve u hiqet zëri kur altoparlanti shirit është i aktivizuar, Samsung Q-Symphony i lejon televizorët dhe altoparlantët shirit të përputhshëm që të luajnë tingull në të njëjtën kohë, në sinkronizim, për të krijuar një tingull rrethues më shumë përfshirës.3

Në fillim, kur Q-Symphony është e çaktivizuar, tingulli del vetëm nga altoparlanti shirit, por arrin në një kombinim me televizorin pasi aktivizohet Q-Symphony.

Dizajn Neo QLED

Pamje plot klas nga çdo kënd për
të rritur hapësirën tuaj

Samsung Neo QLED më i fundit bën një kthesë 360 gradë për të shfaqur të gjitha anët.

 • Dizajn Infinity One
 • Ekran Infinity
 • Altoparlantë në formë ovale
 • Një televizor Neo QLED shfaqet me Slim One Connect të montueshëm që montohet në anën e pasme të tij.

  Slim One Connect
  i montueshëm
 • Televizori më i fundit Samsung Neo QLED i vendosur në një dhomë ndenjeje dhe që shfaq natyrën në ekran.

Televizori Inteligjent Neo QLED

Mënyra plotësisht të reja për ta bërë jetën e përditshme më inteligjente
 • Smart Hub

  Zbuloni përmbajtjet tuaja të preferuara në një vend, në mënyrë që të shpenzoni më pak kohë duke kërkuar dhe më shumë kohë duke transmetuar filmat, lojërat dhe shfaqjet që ju pëlqejnë.4

  Një televizor Neo QLED po shfaq në ekran Smart Hub, të mundësuar nga Tizen.

  Një televizor Neo QLED po shfaq në ekran Smart Hub, të mundësuar nga Tizen. Një familje me 3 anëtarë po shikojnë televizor së bashku.

 • Lojërat në re kompjuterike

  Aksesoni mijëra lojëra në renë kompjuterike dhe aplikacione të pavarura në Neo QLED tuaj. Thjesht lidhni një kontrollues për të luajtur lojërat tuaja të preferuara, pasi nuk nevojitet më një tastierë e ndarë.5

  Në ekran shfaqet ndërfaqja e përdoruesit e Smart Hub. Tri logo të shërbimeve (XBOX, NVIDIA GeForce Now dhe Utomik) dhe një kontrollues lojërash po lëvizin nëpër televizor.

  Një grua po shfleton Smart Hub me një kontrollues. Në ekran shfaqet ndërfaqja e përdoruesit e Smart Hub. Tri logo të shërbimeve (XBOX, NVIDIA GeForce Now dhe Utomik) dhe një kontrollues lojërash po lëvizin nëpër televizor.

 • SmartThings

  Relaksohuni dhe lejoni që SmartThings të lidhet pa probleme, të monitorojë dhe të kontrollojë të gjitha pajisjet inteligjente të shtëpisë suaj në ekranin tuaj. Me një qendër IoT të integruar, tani mund të shijoni plotësisht lidhshmërinë e përmirësuar pa pajisje shtesë.6

  Ikona e Wifi duke qëndruar pezull sipër ndërfaqes së përdoruesit të SmartThings. SmartThings duke kontrolluar llambën, fshesën me korrent, kondicionerin dhe lavatriçen.
 • Asistentë zanorë të shumëfishtë

  Bixby ose Amazon Alexa - bëni zgjedhjen tuaj. Gjithçka që duhet të bëni është të flisni te telekomanda me qeliza diellore.8 Përdorni këta asistentë zanorë për të kërkuar shfaqje, për të hapur aplikacione dhe shumë të tjera.7

Zgjidhni Neo QLED

Zgjidhni

 • Kategoria

 • Madhësia e ekranit

 • Rezolucioni

 • Kontrasti

 • Procesori

 • HDR

 • Modaliteti Gaming motion

 • Dolby Atmos®

 • Object Tracking Sound

 • Dizajni

 • Smart TV

Aksesorë më të mirë bashkë me Neo QLED

 • Televizori më i fundit Samsung Neo QLED varet në mur dhe rrotullohet horizontalisht dhe vertikalisht me kllapën e murit me rrotullim automatik.

  Kllapa e murit me rrotullim automatik9,10
 • Mbajtësja studio9
 • Kamera tepër elegante9

* Televizori numër 1 në botë: Source-Omdia, janar 2022. Rezultatet nuk janë një miratim nga Samsung. Çdo mbështetje në këto rezultate bëhet duke marrë vetë përsipër rrezikun pala e tretë.

* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Specifikimet e pamjes dhe dizajnit që nuk ndikojnë në performancën e produktit mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak.

 1. LED e zakonshme të treguara më sipër bazohen në produktet LED të vetë Samsung.
 2. Përvoja e shikimit mund të variojë sipas llojeve të përmbajtjes dhe formatit. Përshkallëzimi mund të mos zbatohet për lidhjen e kompjuterit dhe modalitetin e lojës.
 3. Q-Symphony: Kontrolloni për përputhshmërinë e Q-Symphony në specifikimet e produktit të altoparlantit shirit. Altoparlanti shirit shitet veç.
 4. Smart Hub: Shërbimet dhe rekomandimet e përmbajtjes mund të variojnë sipas rajoneve. Përpara përdorimit, kërkohet pranimi i Politikës së Privatësisë dhe Kushteve të Përgjithshme të Smart Hub. Disa shërbime janë të disponueshme për t'u parë pas regjistrimit dhe abonimit. Kërkohet llogari Samsung. Ndërfaqja e përdoruesit mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.
  • a. Do t'ju duhet një llogari Samsung për të aksesuar gamën e plotë të veçorive inteligjente që disponohen në pajisjen tuaj, duke përfshirë shërbimet inteligjente me bazë në rrjet, aplikacione të tilla si lojërat dhe shërbimet e transmetimit, funksionalitetin e shtëpisë inteligjente dhe shumë më tepër.
  • b. Nëse zgjidhni që të mos identifikoheni në pajisjen tuaj me llogarinë Samsung, do të mundeni të lidheni vetëm me televizorin tokësor (zbatohet vetëm për pajisjet me sintonizues) dhe me pajisjet e jashtme, si p.sh. përmes HDMI. Nëse nuk keni ende një llogari Samsung, mund të krijoni lehtësisht një llogari këtu: https://account.samsung.com/membership/intro - regjistrimi është falas! Zbatohen Kushtet e Përgjithshme.
 5. Lojërat në renë kompjuterike: Veçoritë dhe lojërat e mbështetura mund të variojnë sipas vendeve dhe modeleve. Në varësi të lojës specifike që po luani në qendrën e lojërave, mund të nevojitet një kontrollues. Kontrolluesi shitet veç. Mund t'ju duhet të shkarkoni aplikacione në varësi të lojës ose shërbimit. Mund të nevojitet lidhje interneti dhe abonim shtesë në shërbimin e lojërave. Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë pa njoftime. Kërkohet llogari Samsung. Ndërfaqja e përdoruesit mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.
 6. SmartThings: Teknologjia, funksionet dhe veçoritë e disponueshme mund të variojnë sipas vendit, ofruesit të shërbimit, mjedisit të rrjetit ose produktit dhe mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak. Nevojitet Wi-Fi, Bluetooth ose lidhje tjetër rrjeti me valë, si dhe identifikimi në llogarinë Samsung. Pajisjet e lidhura shiten veç. Përdorimi i teknologjisë Calm kërkon pranimin nga njoftimi i privatësisë i SmartThings dhe nga pajisja e regjistruar automatikisht. Ndërfaqja e përdoruesit mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.
 7. Asistentët zanorë të shumëfishtë: Samsung mund të ndryshojë/pezullojë/ndalojë në çdo kohë ofrimin e një pjese ose të të gjitha shërbimeve të asistentit zanor, sipas gjykimit të vet dhe pa paralajmërim ose njoftim paraprak. Përmbajtja, shërbimet televizive dhe kapacitetet e pasqyruara mund të mos jenë të disponueshme në të gjitha rajonet dhe territoret. Kërkohet llogari Samsung.
  Komandat zanore të Bixby njohin gjuhët angleze (SHBA/MB), franceze, spanjolle, gjermane, italiane, kineze dhe koreane. Nuk njihen të gjitha thekset, dialektet dhe shprehjet.
  Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose të filialeve të saj.
 8. Për të karikuar telekomandën me energji diellore, uleni telekomandën e televizorit poshtë me panelin diellor të drejtuar për lart.
 9. Aksesorët shiten veç.
 10. Kllapa e murit me rrotullim automatik mund të instalohet vetëm në modele të përputhshme specifike. Kontrolloni përputhshmërinë te specifikimet e kllapës së murit me rrotullim automatik.
 11. AI Upscaling: Përvoja e shikimit mund të ndryshojë sipas llojeve të përmbajtjes dhe formatit. Upscaling mund të mos zbatohet për lidhjen me PC dhe modalitetin e lojës.