Identiteti i markës

Identiteti i markës

Historia e
markës Samsung

Historia e markës Samsung

Në zonën e lobit të kampusit të kërkimit dhe zhvillimit të Samsung në Seoul, ka një raft librash, shkallë dhe pjesë arti të varura nga tavani. Në zonën e lobit të kampusit të kërkimit dhe zhvillimit të Samsung në Seoul, ka një raft librash, shkallë dhe pjesë arti të varura nga tavani.

Kush jemi dhe çfarë na shtyn

Historia e markës

Kush jemi

Ka një burrë dhe grua që shikojnë ekranet që tregojnë drita që lëvizin shpejt Ka një burrë dhe grua që shikojnë ekranet që tregojnë drita që lëvizin shpejt

Trashëgimia

Ku filloi gjithçka

Në një dollap bardh e zi, gjenden produkte të vjetra të Samsung si monitor, telefon celular, TV, radio, makinë shkrimi dhe dy frigoriferë. Në një dollap bardh e zi, gjenden produkte të vjetra të Samsung si monitor, telefon celular, TV, radio, makinë shkrimi dhe dy frigoriferë.

Shihni se si e shprehim frymën tonë unike si përparimtarë të pandalur

Logo

Si e përcaktojmë veten

Ka shenjë markën e Samsung në portën qendrore të kampusit digjital në Suvon. Ka shenjë markën e Samsung në portën qendrore të kampusit digjital në Suvon.

Ngjyra dhe tipografia

Si e shprehim veten

Nga ana e majtë e imazhit, ka vija vertikale të ngjyrës blu, të zezë, të bardhë dhe ilustruese të Samsung. Pas vijave të ngjyrave, shkruhet AaBbCc në katror të zi. Nga ana e majtë e imazhit, ka vija vertikale të ngjyrës blu, të zezë, të bardhë dhe ilustruese të Samsung. Pas vijave të ngjyrave, shkruhet AaBbCc në katror të zi.

Zëri

Kudo që na takoni

Ka shirita katrorë me ngjyrë neoni të grumbulluar në 6 kolona. Ka shirita katrorë me ngjyrë neoni të grumbulluar në 6 kolona.