Galaxy-fitues i çmimeve

Galaxy-fitues i çmimeve

Çmimet për novacionin më të mirë CES® 2021

Ora inteligjente plot stil për ndjekjen e shëndetit, Galaxy Watch3,
u emërua Honoree.

*Çmimet e Inovacionit CES® u jepen produkteve bazuar në materiale të paraqitura nga të nderuarit. CTA as nuk verifikon saktësinë e paraqitjeve dhe as nuk teston ndonjë produkt.

Dy orë inteligjente Galaxy Watch3, një në Mystic Black dhe një tjetër në Mystic Bronze, të dyja shihen nga përpara me pamje në ekran me faqe analoge. Logoja e çmimit Honoree të Çmimit të Inovacionit 2021 CES. Dy orë inteligjente Galaxy Watch3, një në Mystic Black dhe një tjetër në Mystic Bronze, të dyja shihen nga përpara me pamje në ekran me faqe analoge. Logoja e çmimit Honoree të Çmimit të Inovacionit 2021 CES.

Galaxy Watch Active2

Zbuloni partnerin më të fundit për shëndetin dhe mirëqenien. Monitoroni aktivitetin më saktë, merrni informacione rreth shëndetit në një ekran më të madh me një pamje të re të freskët.

Një grua bën stërvitje duke mbajtur në kyçin e dorës Galaxy Watch Active2 Një grua bën stërvitje duke mbajtur në kyçin e dorës Galaxy Watch Active2

Galaxy Watch3

Monitorimi më i advancuar i shëndetit në një orë inteligjente

Ora që kujdeset për ju. Galaxy Watch 3 kombinon prodhimtarinë e nivelit të smartfonit dhe teknologjisë udhëheqëse të shëndetit në një pajisje premium dhe klasike. Ora jonë më e avancuar Galaxy deri tani, Galaxy Watch 3 ju ndihmon të menaxhoni pa mundim jetën dhe shëndetin tuaj — duke vendosur mirëqënien tuaj në duart tuaja.

Pamja e përparme e Galaxy Watch3 45 mm në Mystic Black me një Fushë Sportive Klasike të Orës. Pamja e përparme e Galaxy Watch3 45 mm në Mystic Black me një Fushë Sportive Klasike të Orës.

Galaxy Fit

Me peshë të lehtë, por rezistente, Galaxy Fit është monitoruesi i fitnesit i gjeneratës së radhës. Monitorimi automatik i fitnesit ju lejon të përqendroheni te stërvitja.

Një grua bën ushtrime me tendosje, duke u përthyer drejt këmbëve dhe duke kapur këpucën, me një Galaxy Fit në kyçin e dorës Një grua bën ushtrime me tendosje, duke u përthyer drejt këmbëve dhe duke kapur këpucën, me një Galaxy Fit në kyçin e dorës

Aplikacione që ju çojnë më tej

Përqafoni jetën me aplikacionet që variojnë nga seria Galaxy deri te një shumëllojshmëri e madhe aplikacionesh të shkarkueshme të palëve të treta.

Galaxy Watch Active2 ngjyrë e zezë e parë nga përpara, e rrethuar nga ikonat e aplikacioneve të ndryshme të orës inteligjente: Spotify, Endomondo, Swim.com, Strava, C25K,  Golf Navi Pro, Maison Kitsune, Smart Caddie dhe MyFitnessPal Galaxy Watch Active2 ngjyrë e zezë e parë nga përpara, e rrethuar nga ikonat e aplikacioneve të ndryshme të orës inteligjente: Spotify, Endomondo, Swim.com, Strava, C25K,  Golf Navi Pro, Maison Kitsune, Smart Caddie dhe MyFitnessPal

* Disponueshmëria e aplikacioneve për pajisjet Galaxy mund të ndryshojë sipas operatorit ose shtetit.

Trajneri i jetës në xhepin tuaj

Hapni një Llogari Samsung dhe shijoni akses në aplikacionin Samsung Health për të monitoruar aktivitetin, ushqyerjen dhe gjumin tuaj, si edhe për të caktuar objektivat për të përmirësuar shëndetin tuaj.

Galaxy Watch Active2 ngjyrë rozë e artë dhe Galaxy Fit ngjyrë e zezë në të dyja madhësitë e smartfonit Galaxy me seksionin Fitness Programs të aplikacionit Samsung Health në ekran Galaxy Watch Active2 ngjyrë rozë e artë dhe Galaxy Fit ngjyrë e zezë në të dyja madhësitë e smartfonit Galaxy me seksionin Fitness Programs të aplikacionit Samsung Health në ekran
Rrip i zi lëkure me tegel 22mm Rrip i zi lëkure me tegel 22mm

Rripat e orëve

Bëjeni tuajin

Platforma Wireless Charger Duo Platforma Wireless Charger Duo

Karikuesit me valë

Uleni për ta karikuar

Paketa e baterisë me valë ngjyrë Argjendi Paketa e baterisë me valë ngjyrë Argjendi

Paketat e baterisë

Merrni me vete energji rezervë

*Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.