Aksesorë për
Galaxy S10

Kapak dhe karikues për smartfonin e ri Galaxy S10

Zbuloni aksesorët për smartfonin Galaxy S10 Zbuloni aksesorët për smartfonin Galaxy S10

Aksesorë për Galaxy S9 dhe S9+

Zbuloni kapakët, karikuesit me valë, Dex dhe aksesorët audio për smartfonët Galaxy S9 dhe S9+

Zbuloni aksesorët për Galaxy S9 and S9+ Zbuloni aksesorët për Galaxy S9 and S9+

Samsung Dex

Lidhni lehtësisht smartfonin tuaj Galaxy me monitorin, tastierën dhe mausin, për pasur akses të shpejtë në gjithçka në telefonin tuaj.

Zbuloni Samsung Dex Zbuloni Samsung Dex

Aksesorë për Galaxy Watch

Zgjidhni rripin për Galaxy Watch tuaj në ngjyrën tuaj të preferuar

Zbuloni aksesorër për Galaxy Watch Zbuloni aksesorër për Galaxy Watch

*Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.