Galaxy Tab S7 | S7+

Ndryshoni mënyrën sesi punoni dhe luani

Pamja nga këndi i Galaxy Tab S7+ i vendosur në Tastierin me Kopertinë. Tastiera është e shkëputur nën të. Një S Pen është pezull në ajër duke treguar ekranin. Ekrani tregon një ilustrim të gjallë të një zogu mes gjetheve dhe luleve.

Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Tab S6

Galaxy Tab A

Galaxy Tab A

Galaxy Tab E

Galaxy Tab E

Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Tab S6
Filtrat

Filtrat e aplikuar

    rendit sipasMë të rejat

    Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.