Galaxy S9 | S9+

The Camera. Reimagined.

Rimendoni mundësitë e një telefoni

Galaxy S7 Edge & Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 edge & Galaxy S7

Telefona për çdo nevojë

Të gjithë telefonat e tjerë

Samsung phones

Atëherë & Tani

Galaxy A 

Samsung Galaxy A7

Një jetë më e gëzuar

Galaxy J7

Samsung Galaxy J7

Filtrat e aplikuar

    rendit sipas: Më të rejat

    Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
    Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
    Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
    Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.