Samsung Health


Ndihu mirë me "Samsung Health"

Një grua që praktikon yoga, me një qen në të njëjtën pozitë pranë saj. Në të djathtë, të dhënat e kohës së ushtrimit të saj dhe vrulli i synuar deri më tani shfaqen në aplikacionin Samsung Health .

Këpucët vrapuese të një femre.
Një Galaxy watch tregon asimetrinë e këmbëve të saj. Një ekran i GUI tregon të Dhënat e avancuara të vrapimit, përfshirë asimetrinë dhe kokën e kontaktit të goditjes.

Pavarësisht nëse jeni duke vrapuar*, duke bërë çiklizëm ose not, Samsung Health ju ndihmon të qëndroni në krye të stërvitjes tuaj.
Dhe tani mund të lidhni pa mundim Galaxy Watch tuaj me pajisjet Life Fitness, Technogym dhe Corehealth për të regjistruar stërvitjet tuaja**.

* Të dhënat e avancuara të vrapimit janë të disponueshme vetëm në Galaxy Watch3.
** Përputhshmëria mund të ndryshojë sipas pajisjes/modelit të palestrës dhe modelit të Galaxy Watch.

Ushqime të ndryshme në një tryezë restoranti.
Një ekran GUI i veçorisë Samsung Health Wellness që tregon kaloritë e marra gjatë javës, kaloritë e marra ‘sot’ dhe kaloritë e përmbajtjen e secilit vakt.

Krijoni zakone të shëndetshme të të ngrënit duke regjistruar vaktet dhe ushqimet tuaja të përditshme me Samsung Health. Kontrolloni vlerësimin tuaj të ekuilibrit të ushqimit, të bazuar në sasinë tuaj të vitaminave dhe lëndëve ushqyese gjatë ditës dhe merrni masa drejt një diete të balancuar më mirë.

Një grua e veshur me një tuta, duke kontrolluar smartphone-in e saj ndërsa ushtrohej jashtë.
Një Galaxy Watch tregon një nivel të oksigjenit në gjak 98%. Një ekran i GUI tregon të njëjtin nivel të oksigjenit në gjak që bie në gamën e popullatës së përgjithshme.

Qëndroni gjithnjë në formën më të mirë me Samsung Health. Vendosni objektiva dhe regjistroni përparimin tuaj të përditshëm të veprimtarisë tuaj fizike, intensitetit të stërvitjes, cilësisë së gjumit, rrahjeve të zemrës, stresit dhe niveleve të oksigjenit në gjak*.

* Disponueshmëria e veçorive si Stresi dhe Niveli i oksigjenit në gjak mund të ndryshojnë sipas vendit dhe pajisjes. Synuar vetëm për qëllime të stërvitjes dhe mirëqenies.
Kjo pajisje dhe softueri që ka lidhje me të nuk synohen për përdorim në diagnostikimin e sëmundjes ose gjendjeve të tjera ose në kurimin, lehtësimin, trajtimin ose parandalimin e sëmundjes.

Një grua që pushon e qetë në një shtrat.
Një ekran GUI që tregon një njoftim nga veçoria Samsung Health Mindfulness Samsung Health .

Relakso trupin, mendjen dhe shpirtin. Zbulo vegla të dobishme meditimi te "Vetëdijesia" që të ndihmojnë të lehtësosh stresin gjatë ditës. Mbylle ditën duke reflektuar në qetësi dhe qetëso mendjen me muzikë çlodhëse dhe përmbajtje historish që të ndihmojnë të flesh.

* Disa përmbajtje mund të shkaktojnë tarifa shtesë.
* Kërkohet hyrja në llogarinë Samsung, kërkohet hyrja në llogarinë Calm.
* Kërkohet Android OS 6.0 ose më i ri.
* Përmbajtja është e disponueshme në anglisht, gjermanisht, spanjisht, frëngjisht, portugalisht dhe gjuhën koreane.

Stërvitja me
sende rrethanore në shtëpi

Gjumi më i mirë fillon këtu


Gjithkush mund të përfitojë nga gjumi më i mirë. Përdorni Galaxy Watch tuaj për të mbikëqyrur strukturat e gjumit tuaj, mbështetur në fazat e ndryshme të gjumit. Merrni informacione të vlefshme dhe një rezultat të gjumit*, në mënyrë që të optimizoni planin e gjumit tuaj dhe të ngriheni duke u ndjerë më të çlodhur çdo ditë.

Një grua ulur në një shtrat me fytyrë nga dritarja dhe shtrin krahët mbi kokë. Në plan të parë, një Galaxy Watch tregon kohën e saj reale të gjumit dhe rezultatin e gjumit. Një ekran i GUI tregon kohën e saj gjithsej të gjumit me një analizë më të hollësishme çdo orë.

* Rezultati i gjumit është i disponueshëm vetëm në Galaxy Watch3.

Përmirësohuni së bashku


Çelësi i stërvitjes është motivimi. Sfido veten kundër miqve dhe familjes për të përmirësuar shëndetin në mënyrë më argëtuese dhe ndërvepruese me "Samsung Health Together". Në këtë mënyrë të gjithë dalin të fituar.

Mbështetja që dëshiron


"Shëndeti i gruas" ofron mbështetje të dobishme për gjurmimin e ciklit menstrual, menaxhimin e simptomave në lidhje me të dhe informacione dhe përmbajtje të personalizuara nëpërmjet partnerit tënd, "Glow". "Galaxy" dhe pajisje të tjera që vishen tashmë janë gati t'i mbështesin gratë që ne duam në çdo hap.

Një ekran GUI i smartphone dhe një Galaxy Watch tregojnë informacionin për përcjelljen e ciklit menstrual të grave në aplikacionin Samsung Health .

Aplikacionet dhe aksesorët e partnerëve


Përveç të gjitha veglave që të nevojiten për të monitoruar një stil të shëndetshëm jetese, ka një sërë aplikacionesh të palëve të treta për të të ofruar burime shtesë, duke përfshirë gjurmuesit e dietës dhe udhëzuesit e stërvitjes.

Një pamje e ikonave për aplikacionet e palëve të treta, të pajtueshme me aplikacionin Samsung Health ( My Fitness Pal, Workout Trainer, Technogym, Lifesum ).
Aplikacionet me "Samsung Health"

Merr ndihmën që të nevojitet nëpërmjet një sërë aplikacionesh të palëve të treta që mund të të ofrojnë udhëzimin dhe monitorimin ditor për një stil më të shëndetshëm jetese. I disponueshëm për t’u shkarkuar në App Store.

Një përdorues i Galaxy që qëndron në një shkallë që është i lidhur me aplikacionin Samsung Health në një pajisje Galaxy , e cila tregon peshën e përdoruesit.
Pajisje me "Samsung Health"

Mbaje lehtësisht shëndetin nën kontroll duke sinkronizuar pajisjet e tua me vegla të rëndësishme, si p.sh. monitoruesit e glukozës dhe peshoret dhe nise ditën i përgatitur.

Siguria e të dhënave me "Samsung Knox"


Të dhënat e shëndetit tënd ruhen në mënyrë të sigurt me "Samsung Knox".

Siguruar nga Knox

* Të gjitha shërbimet, funksionet, funksionalitetet, përmbajtjet, ndërfaqet e përdoruesit dhe përfitimet e përshkruara këtu mund të ndryshohen pa njoftim dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojë sipas shtetit/rajonit, modelit të pajisjes dhe versionit të OS. Shërbimet me pagesë mundësohen pas blerjes.
* Imazhet e pajisjes dhe ekranit janë simuluar për qëllime ilustruese.