Çfarë ka të re

Galaxy Z

Bashkohuni në anën e Flip

E re
E re

Galaxy S

Ndani spektakolaren

Seria galaxy A

Awesome është për të gjithë

Fuqia e lidhur e Samsung Galaxy

E re
E re
E re

Krahasoni modelet

Modeli

* Imazhi i simuluar për qëllime ilustrimi. UX/UI aktuale mund të ndryshojë.

* S Pen Fold Edition shitet veç dhe është e përputhshme vetëm me Z Fold5, Z Fold4 dhe Z Fold3. Flex mode mbështetet në kënde midis 75˚ dhe 115˚.

* Imazh i simuluar.

* S Pen i përfshirë vetëm në Galaxy S23 Ultra.

* Imazh i simuluar.

* Imazhi i simuluar për qëllim ilustrimi. 

** Disponueshmëria e modelit dhe e ngjyrës mund të ndryshojë në varësi të shtetit ose të operatorit.

*** Galaxy A53 5G është klasifikuar si IP67. Në bazë të kushteve të provës për zhytje deri në 1 metër ujë të ëmbël për deri në 30 minuta. I sigurt vetëm ndaj presionit të ulët të ujit.

* S Pen i përfshirë me serinë Tab S8. Samsung Galaxy Watch4 Classic dhe Buds Pro shiten veç. Disponueshmëria e ngjyrës ndryshon sipas vendit.

* Imazh i simuluar. Disponueshmëria e ngjyrës mund të ndryshojë në varësi të vendit ose operatorit.

* Imazhi i Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G dhe i Edicionit Fold të S Pen i simuluar për qëllime ilustrimi.

* Edicioni Fold i S Pen shitet veç dhe është i përputhshëm vetëm më Z Fold3 5G.

* Imazhi i simuluar. S Pen Fold Edition shitet veç dhe është i përputhshëm vetëm me Z Fold4 dhe Z Fold3.

* Imazhi i simuluar për qëllime ilustruese. Galaxy Z Flip4, Galaxy Watch5, Galaxy Buds2 Pro shiten veç. Disponueshmëria e ngjyrave, madhësive, modeleve dhe rripave të orëve mund të ndryshojë sipas shtetit ose operatorit.

*Gjetёsi i Galaxy A: OIS nёnkupton Optical Image Stabilization. Bateria 2-ditore e vlerёsuar për profilin e pёrdorimit tё njё pёrdoruesi mesatar/tipik. Vlerёsuar nё mёnyrё tё pavarur nga Strategy Analytics nё Mbretёrinё e Bashkuar me variantet pёrpara daljes nё treg tё SM-A536, SM-A336, SM-A736, SM-A135 e SM-A235. Pёr mё shumё hollёsi, vizitoni faqen e detajuar tё secilit produkt nё samsung.com. RAM dhe kapaciteti i memories sё brendshme mund tё ndryshojё sipas vendit. Disponueshmёria reale e ruajtjes mund tё ndryshojё nё varёsi tё softuerit tё intaluar paraprakisht. Karta MicroSD shitet veçmas. Pajisje tё zgjedhura tё Galaxy A janё vlerёsuar si IP67. Mbёshtetur nё kushtet e analizёs pёr zhytje deri nё 1 metёr tё ujit pa kripё pёr deri nё 30 minuta. I sigurtё vetёm ndaj ujit me presion tё ulёt. Shkalla e rifreskimmit mund tё ndryshojё në varësi të aplikacionit. Disa aplikacione tё caktuara ose ndёrfaqe tё lojrave mund tё pёrdoren me mё pak se 120Hz pёr shkak tё arsyeve si pёrputhshmёria.

* Disponueshmëria e ngjyrave mund të ndryshojë në varësi të shtetit, rajonit ose operatorit. Galaxy A34 5G dhe Galaxy A54 5G janë vlerësuar si IP67. Bazuar në kushtet e provës për zhytje deri në 1 metër ujë të freskët ose deri në 30 minuta. Rezistenca e pajisjes ndaj ujit dhe pluhurit nuk është e përhershme dhe mund të zvogëlohet me kalimin e kohës.