Smartfonët

Galaxy A34 | A54 5G

Të mrekullueshmit Galaxy A34 5G dhe Galaxy A54 5G janë tani në dispozicion.

Gjysma e sipërme e pjesës së pasme të Galaxy A34 5G në ngjyrë argjendi, pjesa e pasme e Galaxy A54 5G me ngjyrë vjollce e lehtë dhe jeshile e lehtë shfaqen me pika uji që spërkasin rreth tij. "Awesome 5G ". Gjysma e sipërme e pjesës së pasme të Galaxy A34 5G në ngjyrë argjendi, pjesa e pasme e Galaxy A54 5G me ngjyrë vjollce e lehtë dhe jeshile e lehtë shfaqen me pika uji që spërkasin rreth tij. "Awesome 5G ".

Galaxy S23 Ultra

Fuqia e lidhur Samsung Galaxy.

Dy pajisje Galaxy S23 Ultra në ngjyrë Jeshile të pozicionuara horizontalisht. Njëra shihet nga përpara. Një skenë nga loja me garë, Wreckfest, e shfaqur në ekran. Pajisja e dytë qëndron prapa të parës dhe shihet nga pjesa e pasme, duke treguar dizajnin e kamerës së mbivendosur. Pranë pajisjeve gjenden një palë Galaxy Buds2 Prodhe Galaxy Watch5. Ekrani i Galaxy Watch5 tregon një panel kontrolli për Galaxy Buds2 Pro të lidhur. Dy pajisje Galaxy S23 Ultra në ngjyrë Jeshile të pozicionuara horizontalisht. Njëra shihet nga përpara. Një skenë nga loja me garë, Wreckfest, e shfaqur në ekran. Pajisja e dytë qëndron prapa të parës dhe shihet nga pjesa e pasme, duke treguar dizajnin e kamerës së mbivendosur. Pranë pajisjeve gjenden një palë Galaxy Buds2 Prodhe Galaxy Watch5. Ekrani i Galaxy Watch5 tregon një panel kontrolli për Galaxy Buds2 Pro të lidhur.

Galaxy Z Fold4

Két szürkészöld Galaxy Z Fold4 egymás mellett. Az egyik készülék 45 fokban nyitva, sátorszerűen felállítva. Zsanérján keresztbe egy S Pen Fold Edition fekszik. A másik Galaxy Z Fold4 szintén a zsanérján fekszik. Ez utóbbi tompaszögben nyitva, fő képernyőjén egy színes, szalagokat idéző háttérkép látható. Két szürkészöld Galaxy Z Fold4 egymás mellett. Az egyik készülék 45 fokban nyitva, sátorszerűen felállítva. Zsanérján keresztbe egy S Pen Fold Edition fekszik. A másik Galaxy Z Fold4 szintén a zsanérján fekszik. Ez utóbbi tompaszögben nyitva, fő képernyőjén egy színes, szalagokat idéző háttérkép látható.

Galaxy Z Flip4

Dy Bora Purple Galaxy Z Flip4 janë pranë njëri-tjetrit. Njëra është e hapur në një kënd 90 gradë dhe Ekrani i tij Kryesor shfaq një letër-muri ngjyrë vjollce dhe të verdhë si fjongo. Tjetri është i palosur dhe Cover Screen përmban të njëjtën sfond si Ekrani Kryesor në Galaxy Z Flip4 të hapur. Dy Bora Purple Galaxy Z Flip4 janë pranë njëri-tjetrit. Njëra është e hapur në një kënd 90 gradë dhe Ekrani i tij Kryesor shfaq një letër-muri ngjyrë vjollce dhe të verdhë si fjongo. Tjetri është i palosur dhe Cover Screen përmban të njëjtën sfond si Ekrani Kryesor në Galaxy Z Flip4 të hapur.

Galaxy Watch5 | Watch5 Pro

Dy orë janë pranë njëra-tjetrës. Bora Purple Watch5 është në të majtë me një rrip të purpurt dhe koha shfaqet në fushën e orës. Në të djathtë është një Black Titanium Watch5 Pro me një rrip të zi që tregon kohën në fushen e orës. Dy orë janë pranë njëra-tjetrës. Bora Purple Watch5 është në të majtë me një rrip të purpurt dhe koha shfaqet në fushën e orës. Në të djathtë është një Black Titanium Watch5 Pro me një rrip të zi që tregon kohën në fushen e orës.

TV & AV

Më surprizues se kurrë më parë, Neo QLED 8K

Samsung Neo QLED 8K QN900C është vendosur në cep të dhomës së ndenjes duke shfaqur një skenë me motive me valë blu Samsung Neo QLED 8K QN900C është vendosur në cep të dhomës së ndenjes duke shfaqur një skenë me motive me valë blu

Më surprizues se kurrë më parë në 4K, Neo QLED

Samsung Neo QLED 4K QN90C është vendosur në cep të dhomës së ndenjes duke shfaqur një skenë me motive me valë lejla Samsung Neo QLED 4K QN90C është vendosur në cep të dhomës së ndenjes duke shfaqur një skenë me motive me valë lejla

Përjetoni ndryshimin më surprizues të Samsung OLED

Samsung OLED S95C është vendosur në cep të dhomës së ndenjes duke shfaqur skenën me motive jeshile Samsung OLED S95C është vendosur në cep të dhomës së ndenjes duke shfaqur skenën me motive jeshile

Krijoni televizorin tuaj

Samsung The Frame TV ndodhet në murin e dhomës së ndenjes duke shfaqur artin me ngjyrë të verdhë Samsung The Frame TV ndodhet në murin e dhomës së ndenjes duke shfaqur artin me ngjyrë të verdhë

Përvoja e plotë surprizuese e kinemasë

Soundbari Samsung Q900C i vitit 2023 dhe televizori Neo QLED 8K janë vendosur së bashku duke treguar skenën e liqenit dhe rrugën përreth Soundbari Samsung Q900C i vitit 2023 dhe televizori Neo QLED 8K janë vendosur së bashku duke treguar skenën e liqenit dhe rrugën përreth

Pajisje shtëpiake

Kujdesi inteligjent për kafshët shtëpiake, Kujdesi higjienik në shtëpi

Kujdesi inteligjent për kafshët shtëpiake, Kujdesi higjienik në shtëpi Kujdesi inteligjent për kafshët shtëpiake, Kujdesi higjienik në shtëpi

Frigoriferë BESPOKE

2 vjet garanci të rregullt + 3 vjet garanci shtesë komerciale.

Frigoriferieri BESPOKE me panele Glam Peach, Sky Blue dhe Clean White është instaluar në kuzhinën me temë rozë. Frigoriferieri BESPOKE me panele Glam Peach, Sky Blue dhe Clean White është instaluar në kuzhinën me temë rozë.

Pastrim efikas, larje inteligjente

AI Ecobubble™

Lavatrice dhe tharëse Samsung me teknologjinë AI Ecobubble po qëndrojnë në mënyrë harmonike në dhomën e ndenjes Lavatrice dhe tharëse Samsung me teknologjinë AI Ecobubble po qëndrojnë në mënyrë harmonike në dhomën e ndenjes

Bespoke Jet™

Pastrim nga fillimi deri në fund me All-in-one Clean Station™

3 modele Bespoke JET në të bardhë mistike, blu mesnate dhe e gjelbër druri qëndrojnë në një dhomë moderne përballë një muri me nuancë koralesh. Në pjesën e poshtme djathtas, ka një logo CES 2021 Innovation Awards për All-in-one Clean Station dhe një logo tjetër për Certifikimin me 5 yje SLG për aftësinë e mbajtjes së pluhurit. 3 modele Bespoke JET në të bardhë mistike, blu mesnate dhe e gjelbër druri qëndrojnë në një dhomë moderne përballë një muri me nuancë koralesh. Në pjesën e poshtme djathtas, ka një logo CES 2021 Innovation Awards për All-in-one Clean Station dhe një logo tjetër për Certifikimin me 5 yje SLG për aftësinë e mbajtjes së pluhurit.

Mikrovalë Bespoke. Stili juaj, më shumë shije.

Një mikrovalë rozë BESPOKE vendoset në kabinetin rozë Një mikrovalë rozë BESPOKE vendoset në kabinetin rozë
01
Këshilla për menaxhimin e ndryshimeve të mëdha
02
Mos ngurroni në Freestyle
03
3 mënyra sesi mund të krijoni një shtëpi të shëndetshme
04
Njihuni me G·NUSMAS, jashtёtokёsorin kureshtar

Po kërkoni diçka tjetër?

* Imazh i simuluar për qëllime ilustrimi. UX/UI aktuale mund të ndryshojë. Kontrolluesi i Buds përputhet me Samsung Galaxy Buds+, Samsung Galaxy Watch4 dhe modelet e tyre përkatëse të mëposhtme. ANC ofrohet në Galaxy Buds Live dhe modelet e lëshuara më vonë. Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy Watch5, Samsung Galaxy Buds2 Pro shiten veçmas. Disponueshmëria e ngjyrave, madhësive, modeleve dhe rripave të orëve mund të ndryshojë sipas shtetit ose operatorit. Wreckfest ⓒ2022 THQ Nordic AB, Sweden. Wreckfest është një markë e regjistruar e THQ Nordic AB, Sweden. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Të gjitha markat e tjera tregtare, logot dhe të drejtat e autorit janë pronë e pronarëve të tyre përkatës. Në dispozicion për blerje në Samsung Galaxy Store dhe dyqane të tjera aplikacionesh në vende të caktuara. Përmbajtja e lojës nuk është e përshtatshme për personat nën 3 vjeç.

* Imazhi i simuluar. S Pen Fold Edition shitet veç dhe është i përputhshëm vetëm me Galaxy Z Fold4 dhe Galaxy Z Fold3.

* Shikoni imazhin e ekranit të simuluar për qëllime ilustruese. Disponueshmëria e ngjyrave, madhësive, modeleve dhe rripave të orëve mund të ndryshojë sipas shtetit ose operatorit.

* Imazhi i simuluar. Ngjyrat e disponueshme të Galaxy Buds2 Pro mund të ndryshojnë sipas shtetit ose operatorit.

*Imazhi i simuluar për qëllim ilustrimi. 

**Disponueshmëria e modelit dhe e ngjyrës mund të ndryshojë në varësi të shtetit ose të operatorit.

***Galaxy A53 5G është klasifikuar si IP67. Në bazë të kushteve të provës për zhytje deri në 1 metër ujë të ëmbël për deri në 30 minuta. I sigurt vetëm ndaj presionit të ulët të ujit.

* Veçoritë e Galaxy S22+

* Imazh i simuluar. Disponueshmëria e ngjyrës mund të ndryshojë në varësi të vendit ose operatorit.

*Imazhi i Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G dhe S Pen Fold Edition i simuluar për qëllime ilustrimi.

*Imazhi i dy telefonave Galaxy Z Fold3 4G dhe S Pen Fold Edition i simuluar për qëllime ilustrimi.

*S Pen Fold Edition shitet veç përputhet vetëm me Galaxy Z Fold3 5G.

* Imazh i simuluar për qëllime ilustruese.

* Foto e simuluar. Disponueshmëria e ngjyrës mund të variojë sipas vendit ose operatorit celular. Galaxy A52 është vlerësuar si IP67. Bazuar në kushtet e testimit për zhytje deri në 1 metër në ujë të freskët për deri në 30 minuta. Nuk këshillohet për përdorim në plazh, pishinë dhe ujë me sapun. Në rast se derdhni lëngje që përmbajnë sheqer në telefon, ju lutemi shpëlajeni pajisjen në ujë të pastër dhe jo të rrjedhshëm ndërsa klikoni butonat. I sigurt vetëm ndaj presionit të ulët të ujit. Presioni i lartë i ujit, siç është uji i rrjedhshëm i çezmës ose dushi, mund ta dëmtojë pajisjen.

* Foto e simuluar. Disponueshmëria e ngjyrës mund të variojë sipas vendit ose operatorit celular. Galaxy A72 është vlerësuar si IP67. Bazuar në kushtet e testimit për zhytje deri në 1 metër në ujë të freskët për deri në 30 minuta. Nuk këshillohet për përdorim në plazh, pishinë dhe ujë me sapun. Në rast se derdhni lëngje që përmbajnë sheqer në telefon, ju lutemi shpëlajeni pajisjen në ujë të pastër dhe jo të rrjedhshëm ndërsa klikoni butonat. I sigurt vetëm ndaj presionit të ulët të ujit. Presioni i lartë i ujit, siç është uji i rrjedhshëm i çezmës ose dushi, mund ta dëmtojë pajisjen.

* Disponueshmëria e ngjyrave mund të ndryshojë në varësi të shtetit, rajonit ose operatorit. Galaxy A34 5G dhe Galaxy A54 5G janë vlerësuar si IP67. Bazuar në kushtet e provës për zhytje deri në 1 metër ujë të freskët ose deri në 30 minuta. Rezistenca e pajisjes ndaj ujit dhe pluhurit nuk është e përhershme dhe mund të zvogëlohet me kalimin e kohës.