Smart Switch


Një mënyrë e mirë dhe e sigurtë për të kaluar të dhënat tuaja në Galaxy


Kur kaloni te Galaxy, nuk keni pse t’i thoni lamtumirë gjërave tuaja të vjetra. Të dhënat dhe përmbajtja që po përdornit më parë - fotografitë, videot, kontaktet, ngjarjet e kalendarit, shënimet dhe cilësimet e pajisjes - qëndrojnë me ju në Galaxy tuaj të ri.

Transferimi i të dhënave bëhet shpejt dhe lehtë nga pajisja juaj e vjetër në një Galaxy të ri, të përfaqësuar nga një palë skuterë që zmadhojnë nga e majta në të djathtë, një i përshtatur nga kornizat e simuluara të një pajisje të vjetër dhe një tjetër i përshtatur nga forma e një pajisje të re Galaxy. Midis dy automjeteve është një efekt i paqartë i lëvizjes, që tregon shpejtësinë.
Një grua tregohet duke qëndruar në mes të sallonit të saj me duar në bel. Ajo qëndron përpara një tubi plastik të Smart Switch që zbret nga tavani. Shenjat e kontrollit po tregojnë të gjitha sendet në sallon. Nën tubin plastic Smart Switch, teksti lexon: “Përmirësoni me kalimin e thjeshtë.”

Edhe kur vini nga një sistem tjetër i përdorimit, është e lehtë të bësh transferimin


Zhvendosja në një Galaxy nga një sistem tjetër i përdorimit nuk duhet të jetë e vështirë. Smart Switch mund të transferojë të dhëna nga shumë pajisje të ndryshme, duke e bërë përditësimin në Galaxy një proces pa probleme për të gjithë. Tani kjo është e zgjuar.

Në të majtë, një smartphone Galaxy, tabletë Galaxy dhe iphone tregojnë simbolin e ngarkimit në ekranet e tyre. Shigjetat e drejtuara drejt pajisjes së re Galaxy në të djathtë tregojnë se të dhënat po transferohen. Ndërfaqja e pajisjes Galaxy tregon Smart Switch duke kopjuar të dhëna nga pajisja e vjetër, me progresin e treguar në përqindje dhe minutat e mbetura.

Kaloni nga Android në Galaxy


Thjesht hapni aplikacionin për transferim të drejtuar hap pas hapi, i cili është i detajuar dhe i sigurtë.

Kaloni nga iPhone/iPad në Galaxy


Mund të transferoni fotografitë, videot, kontaktet, ngjarjet e kalendarit, shënime dhe shumë të tjera nga iPhone ose iPadi juaj në Galaxy. Madje mund të sillni të dhënat tuaja nga iCloud.

Më shumë mënyra për të kaluar të dhënat tuaja


Transferoni, bëni kopje rezervë ose riktheni, cilado mënyrë që ju përshtatet më shumë. Bëni një lidhje nga pajisja në pajisje ose përdorni një skedar rezervë nga hapësira e jashtme.

Dy imazhe të vogla të pajisjes shfaqen krah për krah me një shigjetë midis tyre duke shkuar nga e majta në pajisjen e djathtë. Mbi shigjetën është një simbol i WiFi. Galaxy i majtë duket si një model i vjetër dhe e djathta duket si një model më i ri.

Transferoni me valë

Dy ikona të pajisjes shfaqen krah për krah me një shigjetë midis tyre duke shkuar nga e majta në pajisjen e djathtë. Galaxy i majtë duket si një model i vjetër dhe e djathta duket si një model më i ri.

Lidheni me një kabëll USB

Një imazh i vogël i pajisjes Galaxy është vendosur në qendër. Nën Galaxy ekzistojnë dy imazhe të vogla të mikro USB-ve dhe pajisjeve të ruajtjes USB. Midis tyre është një shigjetë me dy koka që përfaqëson të dhëna që shkojnë mbrapa dhe prapa midis Galaxy dhe pajisjet e ruajtjes.

Rezervimi dhe rikthimi nga hapësira ruajtëse e jashtme

Një imazh i vogël i pajisjes PC vendoset në të majtë dhe një ikonë e pajisjes Galaxy është në të djathtë. Midis tyre është një shigjetë me dy koka.

Rezervimi dhe rikthimi nga PC ose Mac

Kërkesa teknike

Pajisjeve tuaja u duhen disa gjëra për të punuar me Smart Switch.
Bëni një kontroll më poshtë për të parë nëse janë të përputhshëm.

information of Technical Requirements

Smart Switch për Android

Një pajisje Samsung me Android OS version 4.3 ose më vonë

Smart Switch për Windows

OS: Windows 7 ose më të vonshëm

Softueri i kërkuar:
Paketa e Veçorive të Mediave Microsoft
 
Mund t’a shkarkoni nga lidhjet e mëposhtme:
 
Për Windows 7 dhe 8
 
Për Windows 10

Smart Switch për Mac

OS: Mac OS X 10.9 ose më të vonshëm

Modeli i lejuar nga MAC 
Hardware: Modelet e lëshuara pas vitit 2013*