Risi të vazhdueshme

Me funksionet që do të lehtësojnë ditën tuaj

Frigoriferë Samsung

Merrni ushqimin ndësa jeni në lëvizje

Dizajni i vazhdueshëm

Side by side design

Kënaqësi e garantuar

Ngrirës i Sipërm

Samsung Top Mount Refrigerator

Më shumë hapësirë, më pak blerje

Ngrirës i poshtëm

Bottom mount freezer

Më pranë jush

Food Showcase

Samsung Food Showcase Refrigerator

Ruajtja e duhur

Wine fridge

Samsung vinski frižider
Filtrat

Filtrat e aplikuar

    rendit sipasMë të rejat

    Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.