Qëndra e
Suportit Samsung

Qoftë një riparim produkti apo thjesht ndihmë dhe këshilla. Ka mbi 30 qendra të autorizuara suporti anembanë Shqipërisë që mund t'ju ndihmojnë. Të gjithë janë të trajnuar plotësisht dhe përdorin pjesë origjinale "Samsung" në çdo riparim. Gjeni llojin e produktit tuaj më poshtë për të parë se si mund të merrni mbështetjen që ju nevojitet ne person.

AL Samsung Support Centre

Çfarë produkti keni?

 •  
  Telefon inteligjent, Tabletë apo pajisje që mbahet në trup
  Qendrat e mbështetjes anembanë Shqipëri mund t'ju ndihmojnë me gjithçka, nga një ekran i krisur deri tek transferimi i të dhënave. Vizitoni qendrën më të afërt të mbështetjes "Samsung" ose na telefononi sot.
 •  
  Televizor 32' ose më i vogël
  Nëse keni një nga televizorët tanë më të vegjël, mënyra më e shpejtë që mund t'ju ndihmojmë është të vizitoni një nga mbështetjet tona të autorizuara nga lista e mëposhtme.
 •  
  Produkte të Tjera
  Për gjithçka tjetër, na kontaktoni në 045 620 202 dhe ne do të mund t'ju këshillojmë me hapat vijues.

Gjetja e një Qendre Mbështetjeje

Si kërkohet

 
Për të gjetur qendrën më të afërt të mbështetjes, ndiqni hapat si më poshtë.
 • Zgjidhni kategorinë e produktit nga opsionet e mëposhtme (pajisje celulare, pajisje shtëpiake etj.)
 • Jepni qytetin apo kodin tuaj postar
 • Nëse nuk shfaqet asnjë rezultat, zgjeroni rrezen e kërkimit (20 km, 30 km etj.)

Search
Nuk po e gjeni vendin që po kërkoni?
Na kontaktoni në 045 620 202 dhe ne do të mund t'ju këshillojmë me hapat vijues.
 SIDE MENU
1

 • Numri i Telefonit
 • E-mail
 • Faqja e internetit
 •  Rezerva

* Kini parasysh se ju këshillojmë të kontaktoni me qendrën e shërbimit për t'u siguruar që produkti juaj të riparohet në atë vend

Trajtimi i Produkteve
 SIDE MENU

Map

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush

Na Kontaktoni