Now Loading
  Nuk ka rezultate kërkimi.
  No Product
Image

Gjeni informacione shtesë

 •  
  Informacion mbi Garancinë

  Regjistroni produktin dhe shikoni se çfarë mbulohet.

 •  
  Lajmet dhe Sinjalizimet

  Për njoftimet rreth sigurisë së produktit dhe njoftime të rëndësishme

 •  
  Rriparimi i ekranit LCD jashte garancie - Çmimet dhe zbritje

  Kontrollo listen e çmimeve për riparimin e ekranit për telefonin tuaj.

 •  
  Shërbimi Samsung: Dispozita dhe kushte │ Kopje rezervë dhe Fshirja e të dhënave

  Kontrolloni versionin më të fundit të Dispozitave dhe Kushteve të Shërbimit të Samsung dhe Politikën e kopjes rezervë dhe fshirjen e të dhënave.

 • SmartThinga FAQ
  SmartThinga FAQ

  Filloni me Samsung Smarthinga (Android and iOS)

 • Icon Samsung Remote Service
  Servis ne distance

  Shfrytezoni avantazhin e suportit ne distance per TV, Telefona dhe Tablet.

Rriparimi i ekranit LCD jashte garancie

Kontrollo listen e çmimeve për riparimin e ekranit për telefonin tuaj.

MËSO MË SHUMË
Rriparimi i ekranit LCD jashte garancie - Çmimet dhe zbritje

Mësoni këshilla të shpejta praktike për Note10

MËSO MË SHUMË
Note10 dhe Note10+ të vendosur përbri njëri-tjetrit

Na Kontaktoni

Telefono

045 620 202

Nga e Hëna deri te Premten : Nga 09:00 deri 17:00

* Për çdo pyetje në lidhje me printerin vizitoni faqen e internetit të "HP" .

Mbështetja në person

Vendodhja e Serviseve

Kërkoni Servisin më të afërt Samsung pranë jush

Na Kontaktoni