Smartthings

Jetë më inteligjente me SmartThings

Sillni qetësi në botën tuaj të lidhur. Lidhni pajisjet tuaja të zgjuara dhe menaxhoni shtëpinë tuaj me një app të vetëm, të lehtë për t’u përdorur. SmartThings jep një kalim pa probleme nga punët tek çlodhja, kështu që mund të përqendroheni tek ajo që ka më shumë rëndësi për ju. Tani e përputhshme me Matter dhe një shumëllojshmëri të gjerë pajisjesh.

Shkarkoni aplikacionin SmartThings.

Jeta e thjeshtuar. Shtëpi e personalizuar.

Optimizoni cilësimet e pajisjes tuaj shtëpiake për një stil jetese të zgjuar të përshtatur me nevojat tuaja.
Shijoni një shtëpi të personalizuar me pajisje inovative të përputhshme me SmartThings që thjeshtojnë jetën tuaj të përditshme.

Në plan të parë, shohim pjesën e pasme të kokave të dy grave - njëra me flokë bjonde dhe tjetra me flokë të kuq. Ato janë duke shikuar një shfaqje me në sfond një TV të madh në dhomën e ndenjes. Në plan të parë, shohim pjesën e pasme të kokave të dy grave - njëra me flokë bjonde dhe tjetra me flokë të kuq. Ato janë duke shikuar një shfaqje me në sfond një TV të madh në dhomën e ndenjes.
Një ekran Galaxy tregon GUI SmartThings me pajisje të ndryshme të lidhura në shtëpi, statusin e tyre dhe rutinat e tjera që mund të vendosen, përfshirë "Mirëmëngjes" dhe "Natën e mirë". Një ekran Galaxy tregon GUI SmartThings me pajisje të ndryshme të lidhura në shtëpi, statusin e tyre dhe rutinat e tjera që mund të vendosen, përfshirë "Mirëmëngjes" dhe "Natën e mirë".

Bëhuni gati për mbrëmjen e filmit

Merr një emocion më të madh nga filmi me SmartThings.
SmartThings kujdeset për TV, dritat dhe gjendjen shpirtërore; ju bëni kokoshka.

Një makinë larëse e zgjuar nga ana e djathtë dhe një divan, shportë lavanderije dhe disa rroba që duhet të lahen janë në anën e majtë. Një makinë larëse e zgjuar nga ana e djathtë dhe një divan, shportë lavanderije dhe disa rroba që duhet të lahen janë në anën e majtë.
Ekrani i tabletës tregon një njoftim të SmartThings se larja e rrobave ka përfunduar dhe sugjeron ciklin Shpëlarje + Centrifugim nëse rrobat nuk mund të hiqen menjëherë. Ekrani i tabletës tregon një njoftim të SmartThings se larja e rrobave ka përfunduar dhe sugjeron ciklin Shpëlarje + Centrifugim nëse rrobat nuk mund të hiqen menjëherë.

Njoftime të dobishme

Merrni kujtesa të dobishme për gjëra të vogla, si p.sh. si po shkon larja e rrobave tuaja.
Nëse ndodh të jeni jashtë mund t’i mbani rrobat tuaja të lara të freskëta derisa të ktheheni përmes SmartThings.

Një dhomë ndenje me një divan të bardhë në qendër, një llambë dhe një bimë në të djathtë dhe ajër të kondicionuar të zgjuar në të majtë. Një dhomë ndenje me një divan të bardhë në qendër, një llambë dhe një bimë në të djathtë dhe ajër të kondicionuar të zgjuar në të majtë.
Një ekran Galaxy tregon GUI SmartThings të kondicionerit inteligjent me një temperaturë të synuar, modalitetin, forcën e ventilimit dhe cilësime të tjera. Një ekran Galaxy tregon GUI SmartThings të kondicionerit inteligjent me një temperaturë të synuar, modalitetin, forcën e ventilimit dhe cilësime të tjera.

Hyni në temperaturën perfekte

Me SmartThings nuk keni nevojë të prisni që shtëpia juaj të freskohet.
Kondicioneri juaj ndizet automatikisht për një hyrje freskuese kur të ktheheni në shtëpi.

Mos u shqetësoni

Shtëpia juaj në një vështrim

Menaxhoni cilësimet e shtëpisë suaj pa u çuar madje nga divani. Përdorni aplikacionin SmartThings për të kontrolluar pajisjet dhe më shumë.

Shtëpia juaj në duart tuaja

SmartThings është një telekomandë e fuqishme për shtëpinë tuaj. Zbuloni se si një aplikacion i vetëm mund të përmirësojë në mënyrë thelbësore stilin tuaj të jetësës.

Një shtëpi që funksionon me orarin tuaj

Tani shtëpia juaj mund të arrijë ritmin e orarit tuaj të ngjeshur.
SmartThings ju lejon të automatizoni shtëpinë tuaj në mënyrë që mëngjesi juaj të jetë më i lehtë dhe netët tuaja të jenë më të qeta.

SmartThings dhe Matter. Tani më lehtë se kurrë.

SmartThings punon me Matter, një standard i lidhshmërisë që po ndryshon industrinë mbështetur nga më shumë se 280 kompani, ndaj mund të vendosni se cilën pajisje të sillni në shtëpi. Thjesht shikoni për logon Matter.

Lidhu dhe përjeto
më shumë me SmartThings

SmartThings është më i integruar me pajisjet e tjera të zgjuara për ta bërë jetën edhe më të lehtë.
Thjesht kërkoni për simbolin "Works with SmartThings" tek dyqani dhe në internet.

Pasuroni përvojën tuaj Samsung Galaxy

Bëni atë që bëni çdo ditë por më mirë me SmartThings. Tani e integruar në aplikacione të ndryshme të instaluar në pajisjet Galaxy, SmartThings i bën përvojat tuaja të përditshme më intuitive, të leverdisshme dhe të këndshme.

Një person i ulur në divan po shikon pajisjen e saj smartfon Galaxy. Ajo po merr një telefonatë nga Christina Adams. Një person i ulur në divan po shikon pajisjen e saj smartfon Galaxy. Ajo po merr një telefonatë nga Christina Adams.
Një grua po buzëqesh duke folur në telefon. Pas saj, ne shohim një organizim të pastër të dhomës së ndenjes me një TV Samsung në mur që aktualisht është i heshtur. Një grua po buzëqesh duke folur në telefon. Pas saj, ne shohim një organizim të pastër të dhomës së ndenjes me një TV Samsung në mur që aktualisht është i heshtur.
Në qendër të dhomës së ndenjes gjendet i varur në mur një TV i madh Samsung, duke shfaqur një pamje madhështore të natyrës. Më poshtë qëndron një stendë televizive dhe dekorime të ndryshme të brendshme. Në qendër të dhomës së ndenjes gjendet i varur në mur një TV i madh Samsung, duke shfaqur një pamje madhështore të natyrës. Më poshtë qëndron një stendë televizive dhe dekorime të ndryshme të brendshme.
Një grua, e ulur në divan në dhomën e saj të ndenjes, po shikon televizor në dhomën e saj të ndenjes. Një grua, e ulur në divan në dhomën e saj të ndenjes, po shikon televizor në dhomën e saj të ndenjes.
GUI i një smartfoni Galaxy tregon një telefonatë që vjen nga Christina Adams së bashku me dritaren që shfaqet të SmartThings që ju lejon të heshtni disa ose të gjitha pajisjet. Samsung TV në kuzhinë është i heshtur dhe Samsung Jet Bot AI në dhomën e ndenjes është i ndaluar. GUI i një smartfoni Galaxy tregon një telefonatë që vjen nga Christina Adams së bashku me dritaren që shfaqet të SmartThings që ju lejon të heshtni disa ose të gjitha pajisjet. Samsung TV në kuzhinë është i heshtur dhe Samsung Jet Bot AI në dhomën e ndenjes është i ndaluar.

Pamje e një dhome ndenjeje me TV, divan dhe më shumë. Duket se po afron nata, perdet janë të mbyllura dhe drita është e ndezur. Pamje e një dhome ndenjeje me TV, divan dhe më shumë. Duket se po afron nata, perdet janë të mbyllura dhe drita është e ndezur.
Një burrë po fle në një divan me Galaxy Watch në kyçin e dorës. Një burrë po fle në një divan me Galaxy Watch në kyçin e dorës.
Një burrë që ka vendosur Galaxy Watch është në gjumë, duke mbajtur një telekomandë në duart e tij. Një burrë që ka vendosur Galaxy Watch është në gjumë, duke mbajtur një telekomandë në duart e tij.
Në sfond është një dhomë ndenje me TV dhe dritë të fikur. Në sfond është një dhomë ndenje me TV dhe dritë të fikur.
Një GUI e smartfonit Galaxy tregon regjimin e Gjumit me një dritare që shfaqet që ju tregon se cilat pajisje do të kontrollohen kur regjimi fillon dhe përfundon. Një GUI e smartfonit Galaxy tregon regjimin e Gjumit me një dritare që shfaqet që ju tregon se cilat pajisje do të kontrollohen kur regjimi fillon dhe përfundon.

Një dorë duke mbajtur një smartfon Galaxy përpara një televizori Samsung. Ekrani Galaxy tregon një imazh madhështor peisazhi. Një dorë duke mbajtur një smartfon Galaxy përpara një televizori Samsung. Ekrani Galaxy tregon një imazh madhështor peisazhi.
Një smartfon Galaxy duke kaluar një imazh madhështor peisazhi në një televizor Samsung në sfond. Televizori shfaq imazhin identik të peisazhit. Një smartfon Galaxy duke kaluar një imazh madhështor peisazhi në një televizor Samsung në sfond. Televizori shfaq imazhin identik të peisazhit.
Një grua ulur në një divan përpara një televizori Samsung, duke parë një imazh madhështor peisazhi në ekran, të kaluar nga smartfoni Galaxy i saj. Një grua ulur në një divan përpara një televizori Samsung, duke parë një imazh madhështor peisazhi në ekran, të kaluar nga smartfoni Galaxy i saj.
Një smartfon Galaxy me mesazhin e Smart View në ekran që tregon 5 opsione: Shfaqjen e app-it, Errësoni ekranin e telefonit, Video selfie, Komandoni pajisjet SmartThings dhe Shkëputni. Një smartfon Galaxy me mesazhin e Smart View në ekran që tregon 5 opsione: Shfaqjen e app-it, Errësoni ekranin e telefonit, Video selfie, Komandoni pajisjet SmartThings dhe Shkëputni.

Në sfond, hapësira e brendshme e një dhome të pastër të dhomës së ndenjes me divane, TV dhe të tjera. Në plan të parë, një smartfon Galaxy shfaq menunë e cilësimeve për "Alarmet në pajisjet inteligjente". Në sfond, hapësira e brendshme e një dhome të pastër të dhomës së ndenjes me divane, TV dhe të tjera. Në plan të parë, një smartfon Galaxy shfaq menunë e cilësimeve për "Alarmet në pajisjet inteligjente".
Një TV Samsung në qendër dhe një shirit zëri i vendosur poshtë tij. Një flluskë teksti blu nga soundbar thotë: "Ju keni një ngjarje "Ditëlindje" në orën 3 pasdite sot." Gjithashtu në këndin e sipërm të djathtë të televizorit, shfaqet një njoftim me të njëjtin kujtesë dhe një buton 'OK' më poshtë. Një TV Samsung në qendër dhe një shirit zëri i vendosur poshtë tij. Një flluskë teksti blu nga soundbar thotë: "Ju keni një ngjarje "Ditëlindje" në orën 3 pasdite sot." Gjithashtu në këndin e sipërm të djathtë të televizorit, shfaqet një njoftim me të njëjtin kujtesë dhe një buton 'OK' më poshtë.
Një festë ditëlindjeje me fëmijë dhe të rritur të gjithë të veshur me kapele ditëlindjeje. Ata po shuajnë qirinjtë në një tortë ditëlindjeje në qendër, të rrethuar nga konfeti. Një festë ditëlindjeje me fëmijë dhe të rritur të gjithë të veshur me kapele ditëlindjeje. Ata po shuajnë qirinjtë në një tortë ditëlindjeje në qendër, të rrethuar nga konfeti.
Një ekran smartfon Galaxy që shfaq faqen e cilësimeve të "Alarmet në pajisjet e mençura". Nën menutë "Pajisjet", "TV" dhe "Altoparlantët" tregojnë se si TV ashtu edhe altoparlantët janë të aktivizuar. Më poshtë "Pajisjet", "Kalendarët" japin opsionet e cilësimeve për Kalendarin 1 dhe Kalendarin 2. Vetëm Kalendari 1 është aktivizuar. Nën "Kalendarët", "Më shumë opsione" shfaqen duke përfshirë "Vendndodhjen" dhe "Aktivizo vetëm kur jeni tek [Shtëpia ime]. Një ekran smartfon Galaxy që shfaq faqen e cilësimeve të "Alarmet në pajisjet e mençura". Nën menutë "Pajisjet", "TV" dhe "Altoparlantët" tregojnë se si TV ashtu edhe altoparlantët janë të aktivizuar. Më poshtë "Pajisjet", "Kalendarët" japin opsionet e cilësimeve për Kalendarin 1 dhe Kalendarin 2. Vetëm Kalendari 1 është aktivizuar. Nën "Kalendarët", "Më shumë opsione" shfaqen duke përfshirë "Vendndodhjen" dhe "Aktivizo vetëm kur jeni tek [Shtëpia ime].

Zhytuni plotësisht në muzikën tuaj

Me sinkronizimin e muzikës me SmartThings, ngjyra dhe shkëlqimi i dritave tuaja të Philips Hue vallëzojnë me muzikën tuaj, në mënyrë që të mund ta shijoni muzikën me veshët, sytë dhe shpirtin tuaj. 8

Butoni Fillo sinkronizimin klikohet dhe të tre ndriçimet ndryshojnë në ngjyra të ndryshme. Përzgjidhet një nuancë rozë në paletën e ngjyrave dhe ndriçimet ndryshojnë në ritmin e muzikës.
Një kod QR që të drejton në faqen e shkarkimit të aplikacionit SmartThings në Google Play ose App Store.

Komandoni shtëpinë tuaj nga makina juaj

SmartThings në Android Auto e ka shtëpinë tuaj në kontroll. Komandoni pajisjet tuaja SmartThings nga ekrani i makinës tuaj, mund t’i mbani sytë në timon dhe larg smartfonit juaj. Pothuajse në shtëpi? Ngrini temperaturën, aktivizoni pastruesin e ajrit dhe hapni derën e garazhit, gjithçka duke klikuar në ekranin Mirë se vini në shtëpi në makinën tuaj. 13

Jeta është pak më e lehtë
me një asistent zëri - ose dy

Ndizni TV dhe aktivizoni fshesën me korrent me zë.
Mund ta kontrolloni shtëpinë tuaj me ndihmësin tuaj të preferuar me zë, ose të gjitha në të njëjtën kohë. 14

Le të fillojmë me SmartThings

Jetesa e lidhur është vetëm një buton larg. Klikoni menunë How-to-use, në aplikacionin SmartThings.

Një kod QR që shpie në një udhëzues se si të filloni së përdoruri SmartThings. https://qr-st.samsungiotcloud.com?action=how_to_use

Kontakto "NDIHMA nga Samsung"

A ke pyetje të tjera?

 

Galaxy S23 Ultra

Pamja e pasme dhe e përparme e një smartfoni Galaxy S23 Ultra. Pamja e pasme dhe e përparme e një smartfoni Galaxy S23 Ultra.
 

Aplikacione dhe shërbime

Smartfoni Galaxy shfaq ikona të ndryshme të aplikacioneve dhe shërbimeve. Në të dy anët e smartfonit, individët mund të shihen duke përdorur pajisjet Galaxy dhe në poza të lidhura me aplikacionet dhe shërbimet Galaxy. Smartfoni Galaxy shfaq ikona të ndryshme të aplikacioneve dhe shërbimeve. Në të dy anët e smartfonit, individët mund të shihen duke përdorur pajisjet Galaxy dhe në poza të lidhura me aplikacionet dhe shërbimet Galaxy.

 • Imazh i simuluar për qëllime ilustrimi. Ndërfaqja aktuale e përdoruesit mund të jetë e ndryshme.
 • Secila pajisje duhet të jetë e lidhur me Wi-Fi ose rrjet tjetër me valë.
 • Për ndërveprueshmëri përmes SmartThings, të gjitha pajisjet duhet të jenë të regjistruara me një Samsung Account të vetëm.
 • Teknologjia, funksionet, veçoritë dhe shërbimet e disponueshme mund të ndryshojnë sipas vendit, ofruesit të shërbimit, mjedisit të rrjetit ose produktit dhe mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak.
 • Ju lutemi gjeni logon 'Works with SmartThings' në paketën e produktit ose te produkti.
 • "Bixby" është i kufizuar në gjuhë të përzgjedhura dhe thekse/dialekte të caktuara.
 • Pajisjet e përputhshme duhet të blihen veç e veç për t’u lidhur me Shërbimet SmartThings.
 1. Një hub i përputhshëm me Matter kërkohet për të lidhur pajisjet Matter me SmartThings.
 2. Funksionaliteti Matter Hub do të ofrohet nëpërmjet përditësimit të firmuerit. Pajisjet që kualifikohen për mbështetje: Hub (IM6001-V3P**, STH-ETH-200, STH-ETH-250), Samsung TV (QN900B/QN800B/QN700B/QN95B/S95B/QN90B/QN85B/Q80B/Q70B/Q60B/BU8/The Serif/The Frame/The Sero i lëshuar në 2022), Smart Monitor (M50B dhe më lart i lëshuar në 2022), Family Hub (modele të shitura në SHBA dhe Kore në 2017 ose më vonë, RH9000 përjashtuar në KR). Përditësimi mund të zbatohet në kohë të ndryshme.
 3. Të gjithë hubs më sipër të përputhshëm me Matter lejojnë përdorimin e pajisjeve Matter që funksionojnë me radio Wi-Fi.
 4. Për të lidhur pajisjet Matter që funksionojnë në radion Thread: te Samsung TV, Family Hub, ose Smart Monitor, një SmartThings Dongle ose një Thread border router nevojitet. te Hubs STH-ETH-200 ose STH-ETH-250, një Thread border router nevojitet.
 5. Veçoria e përmendur më sipër është e disponueshme në pajisje celulare që janë duke përdorur One UI 3.1 dhe më të ri me app-in SmartThings të instaluar.
 6. Veçoria e përmendur më sipër është e disponueshme në pajisje celulare që janë duke përdorur One UI 5.0 dhe më të ri me app-in SmartThings të instaluar. Pajisjet celulare me One UI 3.1 dhe më të ri, por nën One UI 5.0 mund ta aksesojnë veçorinë përmes app-it Clock. Regjimet kërkohet të jenë të paracaktuara nga përdoruesi.
 7. E disponueshme në Galaxy Watch4 dhe më të re.
 8. I disponueshëm vetëm në pajisjet Galaxy. Kjo veçori kërkon Philips Hue White dhe drita me ngjyrë të mjedisit dhe një Hue Bridge.
 9. Galaxy SmartTags kanë një rreze Bluetooth deri në 120m pa pengesa. Performanca aktuale mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku ato përdoren.
 10. Tashmë i disponueshëm me smartfonët dhe tabletat Galaxy me version më të ri se Android 8.0, Galaxy Watch me Wear OS ose me Tizen OS 5.5 dhe më të ri, Galaxy Buds+ dhe më të ri, S Pen Pro, dhe modele të caktuar të Galaxy Book. Të tjera do të mbështeten në të ardhmen.
 11. Për të gjetur Galaxy Watch dhe Buds me SmartThings Find, duhet të instalohet versioni më i fundit i aplikacionit Galaxy wearable.
 12. Vendndodhja e pajisjeve tuaja, si Galaxy SmartTag, do të ndahet me anëtarët e tjerë në vendndodhjen tuaj SmartThings vetëm me pëlqimin tuaj.
 13. Lidhurni me valë ose përdorni një kabllo USB për ta lidhur pajisjen tuaj celulare me makinën tuaj për të përdorur SmartThings në Android Auto. Për të gjetur nëse makina juaj është e përputhshme, kontrolloni faqen ueb të Google Android Auto.
 14. Google është një markë tregtare e Google LLC.