Galaxy Fold

Galaxy
S20 Ultra

Dy telefona Galaxy S20 Ultra, një në Cosmic Black, një në Cosmic Grey, i parë nga pjesa e pasme në kënde tre-çerekëshe.

Galaxy Note20 Ultra

Gjysma e sipërme e Galaxy Note 20 Ultra në Mystic Bronze, e parë me ekranin përmbys në modalitetin e peisazhit. S Pen që përputhet është vendosur mbi të.

Galaxy Z Fold2

Dy telefona të shpalosur Galaxy Z Fold 2 në Mystic Bronze, një me ekranin lart dhe tjetri me ekranin përmbys. Ai që shihet nga përpara është mbi atë me ekranin përmbys dhe ka sfondin e fluturës në ekran.
Galaxy S10e|S10|S10+

Galaxy S9 | S9+

The Camera. Reimagined.

Elegant në një mënyrë Madhështore

Samsung Galaxy Smartphones

Samsung smartphones
Samsung Galaxy S9 & Galaxy S9+

Telefoni që mendon përtej kufijve

Galaxy Note5

Samsung Galaxy Note5

Telefona për çdo nevojë

Të gjithë telefonat e tjerë

Samsung phones

Atëherë & Tani

Galaxy A 

Samsung Galaxy A7

Një jetë më e gëzuar

Galaxy J7

Samsung Galaxy J7
Filtrat

Filtrat e aplikuar

  rendit sipasMë të rejat

  Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
  Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
  Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
  Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.
  *Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.
  Imazhi në krye të faqes i Galaxy Note 20 Ultra përmbys i simuluar për qëllime ilustrimi.
  Imazhi në krye të faqes i Galaxy Z Fold 2 i shpalosur dhe i parë nga përpara me sfondin e grafikut të fluturës në ekran i simuluar për qëllime ilustrimi.