Galaxy Tab S7+

Ndryshoni mënyrën sesi punoni dhe luani

Pamja nga përpara e ekranit të madh të Galaxy Tab S7+ me një ilustrim të gjallë të një zogu mes gjetheve dhe luleve në ekran. Një S Pen është i vendosur ndaj tabletës. Pamja nga përpara e ekranit të madh të Galaxy Tab S7+ me një ilustrim të gjallë të një zogu mes gjetheve dhe luleve në ekran. Një S Pen është i vendosur ndaj tabletës.

Galaxy Tab S6 (2019)

Kreativiteti pa kufij

Merrni fuqinë e një kompjuteri kudo që shkoni me Galaxy Tab S6, një tabletë që bën gjithçka, që shkon përtej kufijve me një nivel krejtësisht të ri të integrimit të S Pen si për punë, ashtu edhe për lojë. Shtoni në maksimum potencialin tuaj dhe shndërrojeni sfidën në mundësi me një tabletë që ju përgatit për gjithçka që ju jep jeta.
Me S Pen në dorë, është koha që idetë tuaja të fluturojnë. Hapni Samsung Notes ndërsa shihni një video të veçantë për të shkruar mendimet tuaja në çast. Përshtatni transparencën e dritares për të bërë shënime pa ndaluar shikimin, duke bërë që aftësia juaj krijuese të shkojë bashkë me të.

Galaxy Tab S6 Galaxy Tab S6

Galaxy Tab A (2019)

Argëtimi i brezit të ardhshëm në formën e tabletës

Argëtimi është më afër. Kemi krijuar një tabletë që është po aq e gjithanëshme dhe e sofistikuar sa edhe me kosto të përballueshme, sepse argëtimi i brezit të ardhshëm i përket çdo brezi. Merrni premium pa paguar premium me Galaxy Tab A (2019, 10.1 inç).
Kemi krijuar një tabletë që është po aq e gjithanëshme dhe e sofistikuar sa edhe me kosto të përballueshme. Me një ekran dhe specifikime që e bëjnë tabletën e përkryer për media, është vetëm 7.5 mm e trashë nën një finiturë metalike premium. Zgjidhni një në ngjyrën e artë, të argjendtë ose të zezë, për t’iu përshtatur stilit tuaj të jetës.

Galaxy Tab A (2019) Galaxy Tab A (2019)
Shikimi me kënd i Tab S7+ të lidhur me Kopertinën e Galaxy Tab S7, të vendosur të hapur si një libër. Një S Pen qëndron në anën e majtë të Kopertinës, me anën e djathtë duke treguar Tab S7 me një ilustrim blu, portokall dhe të purpurtë në ekran. Shikimi me kënd i Tab S7+ të lidhur me Kopertinën e Galaxy Tab S7, të vendosur të hapur si një libër. Një S Pen qëndron në anën e majtë të Kopertinës, me anën e djathtë duke treguar Tab S7 me një ilustrim blu, portokall dhe të purpurtë në ekran.

Kopertinë

Mbani konfidencialitetin me elegancë

Shikimi me kënd i Tab S7+ të vendosur dhe të lidhur me Tastierën Kopertinë të Galaxy Tab S7+ me një prezantim që shfaq grafikë dhe shifra në ekran. Shikimi me kënd i Tab S7+ të vendosur dhe të lidhur me Tastierën Kopertinë të Galaxy Tab S7+ me një prezantim që shfaq grafikë dhe shifra në ekran.

Tastiera Kopertinë

Nga tabletë në një kompjuter portativ me një lëvizje

Karikues baterish me valë argjend Karikues baterish me valë argjend

Karikues baterish

Merrni karikuesin e baterive me vete

*Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.