Arti i Gatimit

E pastër dhe bashkëkohore

Aparati za kuvanje

Rezultati i përsosur

Furrat

Samsung pećnice

E lehtë dhe e sigurtë

Pianura

Ploče za kuvanje

Elegante dhe e fuqishme

Mikrovalë

MIkrovalë Samsung

Shijoni ajër më të freskët

Aspirator

Samsung Hoods
Filtrat

Filtrat e aplikuar

    rendit sipasMë të rejat

    Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.