Photography

Shumë pranë dhe prapa
skenat Me BTS

Shihni ku arrijnë ndjesitë e K-pop kur nuk interpretojnë #withGalaxy.

Mëso më shumë
BTS duke shkrepur Selfie në Grup. Të gjithë anëtarët janë ulur në tokë dhe po shkrepin selfie të BTS me Galaxy S20+ që po e mban Jung Kook. BTS duke shkrepur Selfie në Grup. Të gjithë anëtarët janë ulur në tokë dhe po shkrepin selfie të BTS me Galaxy S20+ që po e mban Jung Kook.

Na vjen keq, nuk u gjet asnjë rezultat.

Galaxy
Note20 | 20 Ultra 5G

Gornje polovice Galaxy Note20 uređaja u mistično zelenoj i Galaxy Note20 Ultra uređaja u mistično brončanoj boji, obje prikazane straga pod kutom od tri četvrtine. S Pen olovka za oba telefona naslonjena na telefon. Gornje polovice Galaxy Note20 uređaja u mistično zelenoj i Galaxy Note20 Ultra uređaja u mistično brončanoj boji, obje prikazane straga pod kutom od tri četvrtine. S Pen olovka za oba telefona naslonjena na telefon.