ENTERTAINMENT

Zbulimi i Mistereve Magjike në Art - Pjesa I

Art që tregon histori: çfarë fshihet pas pikturave dhe artistëve të njohur.

Mëso më shumë
The Frame në mur duke shfaqur njërën prej pikturave të Johannes Vermeer, 'Woman with a Pearl Necklace', e cila e transformon dhomën e ndenjes në galeri, dhe një grua teksa shikon veprat e artit. The Frame në mur duke shfaqur njërën prej pikturave të Johannes Vermeer, 'Woman with a Pearl Necklace', e cila e transformon dhomën e ndenjes në galeri, dhe një grua teksa shikon veprat e artit.

Na vjen keq, nuk u gjet asnjë rezultat.

QLED 8K pa rivalë

Një pamje nga ana e TV QLED 8K pa rivalë të 2020. Një pamje nga ana e TV QLED 8K pa rivalë të 2020.