Brand

Ne pyetëm,
ju u përgjigjet,
ju dhamë atë që kërkuat

Na thatë se çfarë dëshironit në telefonin e ëndërruar—Galaxy S20 FE është përgjigja jonë.
Ja historia pas Edicionit të Admiruesit.

Një pamje nga sipër e dy grave të shtrira pranë e pranë në bar. Gruaja në të majtë ka veshur një këmishë me jakë blu ndërsa gruaja në të djathtë ka veshur një bluzë jeshile të hapur. Kanë vendosur kokat së bashku nga anët e kundërta. Të dyja janë duke i buzëqeshur kamerës. Një pamje nga sipër e dy grave të shtrira pranë e pranë në bar. Gruaja në të majtë ka veshur një këmishë me jakë blu ndërsa gruaja në të djathtë ka veshur një bluzë jeshile të hapur. Kanë vendosur kokat së bashku nga anët e kundërta. Të dyja janë duke i buzëqeshur kamerës.

Si markë, vazhdimisht jemi duke dëgjuar, duke mësuar dhe duke evoluar—ashtu si ju. Dhe Galaxy S20 FE është vetëm një shembull sesi mbajtëm komentet tuaja parasysh dhe krijuam një telefon që do t’ju pëlqejë. Mbajtëm gjërat që adhuruat për Galaxy S20 dhe personalizuam çdo novacion për t’iu përshtatur botës tuaj. Pavarësisht nëse jeni duke përdorur S20 FE për të theksuar historitë tuaja, për të treguar aftësitë tuaja fotografike ose për të luajtur për orë me rradhë, mund të jeni të sigurtë se mund t’i bëni. Ja sesi e krijuam Galaxy S20 FE për të përfshirë gjithçka që dëshironi, që të bëni gjithçka që ju pëlqen.

Veçoritë që ju pëlqejnë

Super i Qëndrueshëm? Modaliteti i natës? Zmadhimi i Hapësirës? Sigurisht, ruajtëm elementë përfitues tuaj të preferuar të provuar dhe të dëshiruar për regjistrimin e çdo momenti që duhet t’ua tregoni të tjerëve. Pavarësisht nëse jeni duke u paraqitur për sfidën e ardhshme të kërcimit, bërjen e selfies artistike ose marrjen e asaj pike të fitimit të lojës, mund të regjistroni çdo detaj të gjallë.

1 4
Njëmbëdhjetë telefonë Galaxt S20 me kamera të trefishta të vendosura vertikalisht ndaj një sfondi të bardhë duke formuar një rreth. Telefonat përfshijnë ngjyrat jo të hedhura në treg më parë Samsung S20 përfshirë Cloud Mint, Cloud Navy, Cloud Lavender dhe Cloud Red. Telefonat në të majtë janë drejtuar nga pamja e pasme, ndërsa telefonat në të djathtë janë drejtuar nga pamja e përparme. Modele të ndryshëm shfaqen në ekran. Njëmbëdhjetë telefonë Galaxt S20 me kamera të trefishta të vendosura vertikalisht ndaj një sfondi të bardhë duke formuar një rreth. Telefonat përfshijnë ngjyrat jo të hedhura në treg më parë Samsung S20 përfshirë Cloud Mint, Cloud Navy, Cloud Lavender dhe Cloud Red. Telefonat në të majtë janë drejtuar nga pamja e pasme, ndërsa telefonat në të djathtë janë drejtuar nga pamja e përparme. Modele të ndryshëm shfaqen në ekran.
Lëvizje më e lëmuar
Ruani ritmin e të gjitha mediave sociale me gjallërinë e paparë me një nivel rifreskimi prej 120Hz.

Ngjyra të telefonit që bien në sy

E dimë se aksesorët tuaj luajnë një pjesë të rëndësishme në estetikën tuaj personale, prandaj pse të mos jetë pjesë e stilit edhe telefoni juaj? Pasi mësuam ngjyrat tuaja të preferuara, iu futëm punës dhe krijuam gjashtë nuanca jo të hedhura në treg mëparë për Galaxy S20 FE. Paleta përfshin pastelë eterike (I purpur pastel dhe Mente pastel ), neutrale shik (Blu marinë pastel dhe I bardhë pastel) dhe ngjyra të ngrohta që bien në sy (I kuq pastel dhe Portokalli pastel). Me kaq shumë opsione që ofrohen mund të siguroheni të gjeni atë që shpreh ndjenjën tuaj unike.

Një grua veshur me një xhaketë jeshile është duke parë direkt tek kamera ndërsa ka mbështetur faqen nga pas tek dora e djathtë e saj. Një grua veshur me një xhaketë jeshile është duke parë direkt tek kamera ndërsa ka mbështetur faqen nga pas tek dora e djathtë e saj.

Gjithçka, por jo i zakonshëm

Marrja e vendimit për një telefon të ri mund të ndjehet si një zgjidhje ndërmjet shpenzimit për veçoritë më të mira dhe pranimit të diçkaje më pak. Por me Galaxy S20 FE, nuk keni pse të bëni kompromis. Do të merrni veçoritë tuaja të preferuara Galaxy S20 pa e pakësuar portofolin tuaj. Falë bashkëpunëtorit tonë numër një (aluzion: jeni ju), kemi vendosur një standart të ri për të jashtëzakonshmen.

Ka ardhur koha të mësoheni me të jashtëzakonshmen

Jepini vetes kategorinë profesionale me Galaxy S20 FE. Krijuar për të gjithë, por i menduar për ju.

Lexoni këto histori në vijim