Zbulimi global

11 Maj, 2021

Një frigorifer Besoke ngjyrë Livando Glam me 1 derë dhe një njësi me dy dyer me një panel të sipërm ngjyrë Blu qiellore Saten dhe një panel të poshtëm ngjyrë E bardhë e pastër vendosen krah për krah në një kuzhinë shumëngjyrëshe. Një frigorifer Besoke ngjyrë Livando Glam me 1 derë dhe një njësi me dy dyer me një panel të sipërm ngjyrë Blu qiellore Saten dhe një panel të poshtëm ngjyrë E bardhë e pastër vendosen krah për krah në një kuzhinë shumëngjyrëshe.

Dizajnuar për çdo ambient të brendshëm

Ka një kombinim të ngjyrave me ngjyrën E bardhë, Livando, Bezhë, Blu e errët dhe Blu qiellore. Ka një kombinim të ngjyrave me ngjyrën E bardhë, Livando, Bezhë, Blu e errët dhe Blu qiellore.

PRODUKTI DHE PPËRFITIMET

Prezantojmë dizajnin e ri të krijuar për ju

Zgjidhni frigoriferin që gjithmonë keni dëshiruar dhe shijoni një stil elegant dhe hapësirë ​​me frigoriferët Samsung Bespoke. Dizajni i bukur me një larmi materialesh dhe ngjyrave moderne do ti përshtatet kuzhinës tuaj.

Janë prezantuar gjashtë ngjyrat e panelit. Në anën e majtë të ekranit ka tre panele xhami, nga e majta në të djathtë, panelet ngjyrë Livando Glam, E bardhë e pastër dhe Bezhë Saten. Në anën e djathtë, ka tre panele metalike në strukturën e Cotta, Inoks i vërtetë dhe Çelik.