Galaxy S24 Ultra

*Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.

 • *Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.
 • *Krahasuar me Galaxy S23 Ultra.
 • *Ekrani Dynamic AMOLED 2X në Galaxy S24 Ultra ka marrë certifikim nga VDE Germany për 100 për qind Mobile Color Volume në gamën e ngjyrave DCI-P3, që do të thotë se imazhet nuk lënë gjurmë dhe do të keni ngjyra të gjalla të pabesueshme pavarësisht niveleve të ndryshme të ndriçimit. Ekrani mund të arrijë ndriçimin maksimal deri në 2600 nit, duke përmirësuar kontrastin mes aspekteve të errëta dhe të ndritshme të përmbajtjes dixhitale për një cilësi figure më të shkëlqyer, me raport kontrasti 5 000 000:1 për ta bërë përvojën tuaj në celular më tërheqëse.

Galaxy AI is here

Mirë se vini në epokën e celularëve me AI. Me Galaxy S24 Ultra në duart tuaja mund të shkyçni nivele tërësisht të reja të krijimtarisë, produktivitetit dhe të mundësive – duke filluar me pajisjen më të rëndësishme në jetën tuaj. Smartfoni juaj.

Komunikim pa kufi

Përkthimi i drejtpërdrejtë. Mënyra më e lehtë për të komunikuar

Falë Përkthimit të drejtpërdrejtë, tani mund të merrni interpretim në kohë reale teksa jeni në telefon. Kaloni pengesat e gjuhës si asnjëherë më parë, edhe në shkëmbimin e mesazheve. Ktheni përgjigje në gjuhën tuaj, do të përkthehet në palën tjetër po ashtu.

 • *Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.
 • *Për të përdorur disa veçori të caktuara të Samsung AI mund të kërkohet identifikim në llogari Samsung.
 • *Samsung nuk bën premtime dhe nuk jep siguri dhe garanci për saktësinë, plotësinë ose besueshmërinë e rezultateve të dhëna nga veçoritë AI.
 • *Veçoritë e Galaxy AI do të ofrohen falas deri në fund të vitit 2025 në pajisjet e mbështetura Samsung Galaxy. Mund të zbatohen kushte të ndryshme për veçoritë e AI të ofruara nga palët e treta.
 • *Përkthimi i drejtpërdrejtë kërkon lidhje me rrjetin dhe identifikim në llogari Samsung. Përkthimi i drejtpërdrejtë është i disponueshëm vetëm në aplikacionin Samsung Phone të instaluar paraprakisht. Për disa gjuhë mund të nevojitet shkarkimi i paketës së gjuhës. Disponueshmëria e shërbimit mund të variojë sipas gjuhës. Saktësia e rezultateve nuk është e garantuar.
Organizim i thjeshtuar

Përmblidhni shënimet në çast me AI

Pavarësisht nëse po shkruani diçka shumë të gjatë ose po mbani shënim diçka, Asistenti i shënimeve e shkurton një histori të gjatë. Thjesht filloni të shkruani dhe formatojeni më vonë në një përmbledhje të qartë dhe që është e lehtë për t'u shqyrtuar. Dhe kur të kërkoni një shënim të vjetër, kopertinat e reja shfaqin përmbledhje të thjeshta, duke e bërë kështu ekranin të duket i organizuar në mënyrë që t'i gjeni gjërat me lehtësi.

 • *Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.
 • *Për të përdorur disa veçori të caktuara të Samsung AI mund të kërkohet identifikim në llogari Samsung.
 • *Samsung nuk bën premtime dhe nuk jep siguri dhe garanci për saktësinë, plotësinë ose besueshmërinë e rezultateve të dhëna nga veçoritë AI.
 • *Veçoritë e Galaxy AI do të ofrohen falas deri në fund të vitit 2025 në pajisjet e mbështetura Samsung Galaxy. Mund të zbatohen kushte të ndryshme për veçoritë e AI të ofruara nga palët e treta.
 • *Asistenti i shënimeve kërkon lidhje me rrjetin dhe identifikim në llogarinë Samsung. Zbatohet limit karakteresh. Disponueshmëria e shërbimit mund të variojë sipas gjuhës. Saktësia e rezultateve nuk është e garantuar.
Transkripte papërdorur duart

AI mund të përmbledhë regjistrimet tuaja të zërit

Gati për asistentin tuaj personal? Regjistroni zërin tuaj dhe AI do ta mbajë mend, do ta konvertojë në tekst e më pas do ta përmbledhë në mënyrë inteligjente. Ai madje bënë edhe përkthim gjuhësh.

 • *Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.
 • *Për të përdorur disa veçori të caktuara të Samsung AI mund të kërkohet identifikim në llogari Samsung.
 • *Samsung nuk bën premtime dhe nuk jep siguri dhe garanci për saktësinë, plotësinë ose besueshmërinë e rezultateve të dhëna nga veçoritë AI.
 • *Veçoritë e Galaxy AI do të ofrohen falas deri në fund të vitit 2025 në pajisjet e mbështetura Samsung Galaxy. Mund të zbatohen kushte të ndryshme për veçoritë e AI të ofruara nga palët e treta.
 • *Asistenti i transkriptimit kërkon lidhje me rrjetin dhe identifikim në llogari Samsung. Asistenti i transkriptimit disponohet vetëm në aplikacionin e instaluar paraprakisht Samsung Voice Recorder ose në skedarët e regjistruar me anë të aplikacionit të instaluar paraprakisht Samsung Phone. Veçoria e regjistrimit të zërit në aplikacionin e instaluar paraprakisht Samsung Phone mund të mos mbështetet në disa shtete. Skedarët audio duhet të jenë me kohëzgjatje më të vogël se 3 orë në mënyrë që të përpunohen. Veçoria e përmbledhjes tek Asistenti i transkriptimit mund të aktivizohet kur të arrihet një numër i caktuar karakteresh. Disponueshmëria e shërbimit mund të variojë sipas gjuhës. Saktësia e rezultateve nuk është e garantuar.
Vazhdueshmëri në disa pajisje

Përdorni pajisjen tuaj celular në kompjuter

Kalo nga celulari në kompjuter pa probleme. Link to Windows ju lejon të tërhiqni dhe lëshoni fotografi dhe skedarë, t'u përgjigjeni mesazheve me tekst dhe madje të përdorni veçorinë Recent Websites drejtpërdrejt nga kompjuteri juaj.

 • *Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.
 • *Përdoruesit duhet të lidhin pajisjen e tyre Samsung Galaxy me kompjuterin Windows përmes "Link to Windows" në telefon dhe aplikacionit Microsoft Phone Link në kompjuter dhe të ndjekin hapat e konfigurimit, duke përfshirë identifikimin në të njëjtën llogari Microsoft. Link to Windows është i ngarkuar paraprakisht në pajisje të caktuara Samsung Galaxy. Kompjuteri (Aplikacioni Microsoft Phone Link) kërkon Windows 10 ose më lart. Microsoft Phone Link rekomandon që pajisja Samsung Galaxy të jetë e lidhur me të njëjtin rrjet Wi-Fi si kompjuteri. Disa aplikacione celulare mund ta kufizojnë përmbajtjen që të ndahet në ekrane të tjera. Disa veçori në lidhje me këtë mund të ndryshojë sipas shtetit, rajonit ose pajisjes.
 • *Recent Websites ofrohet vetëm kur përdorni aplikacionin Samsung Internet në smartfonin Samsung Galaxy me One UI 3.1.1 ose më lart (Samsung Galaxy S, Note, Z Fold, Z Flip) dhe Windows PC me Windows 10 20H1 ose më lart. Kërkon përditësimet e fundit të aplikacionit te Microsoft Phone Link/Link to Windows/Samsung internet.

Mënyra inteligjente për të bërë biznes

Epoka e re e mbajtjes shënim

Jepini ekipit tuaj një dhomë pune virtuale me disa mënyra për të komunikuar fluksin e tyre të punës, që nga kartat që mund të ndahen të stilit Kanban dhe takimet për dhënien e ideve deri te shënimet me audio të mundësuara nga Bixby. 

 • *Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.
 • *Aplikacionet e përshkruar kërkojnë 5.0 ose më lart.
 • *Disa shërbime ose aplikacione kërkojnë një abonim ose një blerje të vetme për t'u përdorur.
 • *Gjatësia e videotelefonatës kufizohet në versionin falas të Webex.
 • *Gëzoni deri në katër nënshkrime në versionin falas të DocuSign.
 • *Disponueshmëria e shërbimeve të palëve të treta mund të ndryshojë pa asnjë njoftim paraprak.
 • *AR i takimit në Webexm bështet formatet e skedarit .glb dhe .gltf.
 • *Folia është i disponueshëm vetëm në anglisht.
 • *Disa aplikacione mund të mos funksionojnë ose mund të kërkojnë licencë (për blerje) në Samsung DeX. Wireless DeX kërkon ekran me mbështetje Miracast. Të dyja pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet Wi-Fi.
 • *Disponueshmëria e veçorisë Air Command mund të variojë sipas modelit ose aplikacionit.
 • *Disponueshmëria e veçorisë Bixby kërkon hyrje dhe lidhje të dhënash të llogarisë Samsung. Funksionet dhe veçoritë e disponueshme mund të variojnë sipas shtetit, rajonit dhe gjuhës.

Përmirëso takimet me AR

Ngarkoni me lehtësi një model 3D ndërveprues nga smartfoni juaj për të shfaqur një produkt të ri ose për të ofruar pamje vizuale kritike një punonjësi të vijës së parë në moment.

 • *Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.
 • *Aplikacionet e përshkruar kërkojnë 5.0 ose më lart.
 • *Disa shërbime ose aplikacione kërkojnë një abonim ose një blerje të vetme për t'u përdorur.
 • *Gjatësia e videotelefonatës kufizohet në versionin falas të Webex.
 • *Gëzoni deri në katër nënshkrime në versionin falas të DocuSign.
 • *Disponueshmëria e shërbimeve të palëve të treta mund të ndryshojë pa asnjë njoftim paraprak.
 • *AR i takimit në Webexm bështet formatet e skedarit .glb dhe .gltf.
 • *Folia është i disponueshëm vetëm në anglisht.
 • *Disa aplikacione mund të mos funksionojnë ose mund të kërkojnë licencë (për blerje) në Samsung DeX. Wireless DeX kërkon ekran me mbështetje Miracast. Të dyja pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet Wi-Fi.
 • *Disponueshmëria e veçorisë Air Command mund të variojë sipas modelit ose aplikacionit.
 • *Disponueshmëria e veçorisë Bixby kërkon hyrje dhe lidhje të dhënash të llogarisë Samsung. Funksionet dhe veçoritë e disponueshme mund të variojnë sipas shtetit, rajonit dhe gjuhës.

Lërini idetë të rrjedhin si stilolapsi në letër

Me integrimin e S Pen, ju mund të lidhni pa mundim idetë nëpër formatet e dokumenteve dhe midis kolegëve dhe klientëve. Thjesht etiketoni një përdorues për të filluar ndërtimin e platformave dixhitale bashkë.

 • *Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.
 • *Aplikacionet e përshkruar kërkojnë 5.0 ose më lart.
 • *Disa shërbime ose aplikacione kërkojnë një abonim ose një blerje të vetme për t'u përdorur.
 • *Gjatësia e videotelefonatës kufizohet në versionin falas të Webex.
 • *Gëzoni deri në katër nënshkrime në versionin falas të DocuSign.
 • *Disponueshmëria e shërbimeve të palëve të treta mund të ndryshojë pa asnjë njoftim paraprak.
 • *AR i takimit në Webexm bështet formatet e skedarit .glb dhe .gltf.
 • *Folia është i disponueshëm vetëm në anglisht.
 • *Disa aplikacione mund të mos funksionojnë ose mund të kërkojnë licencë (për blerje) në Samsung DeX. Wireless DeX kërkon ekran me mbështetje Miracast. Të dyja pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet Wi-Fi.
 • *Disponueshmëria e veçorisë Air Command mund të variojë sipas modelit ose aplikacionit.
 • *Disponueshmëria e veçorisë Bixby kërkon hyrje dhe lidhje të dhënash të llogarisë Samsung. Funksionet dhe veçoritë e disponueshme mund të variojnë sipas shtetit, rajonit dhe gjuhës.

Vulosni marrëveshjen në lëvizje

Nënshkruani, dërgoni dhe mbikëqyrni me lehtësi marrëveshjet kudo që jeni me aplikacionin për celular DocuSign eSignature në pajisjen Samsung.

 • *Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.
 • *Aplikacionet e përshkruar kërkojnë 5.0 ose më lart.
 • *Disa shërbime ose aplikacione kërkojnë një abonim ose një blerje të vetme për t'u përdorur.
 • *Gjatësia e videotelefonatës kufizohet në versionin falas të Webex.
 • *Gëzoni deri në katër nënshkrime në versionin falas të DocuSign.
 • *Disponueshmëria e shërbimeve të palëve të treta mund të ndryshojë pa asnjë njoftim paraprak.
 • *AR i takimit në Webexm bështet formatet e skedarit .glb dhe .gltf.
 • *Folia është i disponueshëm vetëm në anglisht.
 • *Disa aplikacione mund të mos funksionojnë ose mund të kërkojnë licencë (për blerje) në Samsung DeX. Wireless DeX kërkon ekran me mbështetje Miracast. Të dyja pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet Wi-Fi.
 • *Disponueshmëria e veçorisë Air Command mund të variojë sipas modelit ose aplikacionit.
 • *Disponueshmëria e veçorisë Bixby kërkon hyrje dhe lidhje të dhënash të llogarisë Samsung. Funksionet dhe veçoritë e disponueshme mund të variojnë sipas shtetit, rajonit dhe gjuhës.

Galaxy S24 | S24+

*Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.

Modifikim pa mundim i fotografive

Ndryshojani përmasat, modifikojeni. Kështu

Diçka që nuk përkon? Thjesht lëvizeni në postim. Opsionet e reja të modifikimit të fuqizuara nga AI ju mundësojnë që të merrni fotografinë që doni, si ripozicionimi i objekteve dhe plotësimi inteligjent i hapësirës pas heqjes së tyre.

 • *Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.
 • *Për të përdorur disa veçori të caktuara të Samsung AI mund të kërkohet identifikim në llogari Samsung.
 • *Samsung nuk bën premtime dhe nuk jep siguri dhe garanci për saktësinë, plotësinë ose besueshmërinë e rezultateve të dhëna nga veçoritë AI.
 • *Veçoritë e Galaxy AI do të ofrohen falas deri në fund të vitit 2025 në pajisjet e mbështetura Samsung Galaxy. Mund të zbatohen kushte të ndryshme për veçoritë e AI të ofruara nga palët e treta.
 • *Modifikimi gjenerues kërkon lidhje me rrjetin dhe identifikim në llogari Samsung. Modifikimi me Modifikimin gjenerues rezulton një fotografi me përmasa të ndryshuara deri në 12 MP. Një shenjë uji mbivendoset në imazhin e dalë pas ruajtjes, në mënyrë që të tregojë se imazhi është krijuar nga AI. Saktësia dhe besueshmëria e produktit të gjeneruar nuk është e garantuar.
Galaxy Enterprise Edition

Gati për biznes që nga dita e parë

Konfigurimi i flotës së lëvizshme të korporatës suaj është i thjeshtë. Konfiguroni, shpërndani dhe menaxhoni pajisjet e komapnisë suaj njëherësh me zgjidhje të përshtatshme direkt nga kutia. Do të merrni versione deri në 5 vjeçare të mirëmbajtjes së sigurisë për vazhdimësinë e biznesit.

*Enterprise Edition ofron versione deri në 5 vjeçare të mirëmbajtjes së sigurisë. Shpeshtësia e versionit të mirëmbajtjes së sigurisë (mujore, tremujore) mund të ndryshojë në varësi të modelit.

Mbajini punët tuaja konfidenciale

Një platform e veçantë e sigurisë së harduerit ruan të dhënat më delikate të biznesit tuaj, si fjalëkalimet dhe të dhënat bionetrike, për të shtuar një shtresë tjetër mbrojtjeje në mënyrë që të mos bjerë në duart e gabuara.

*Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.

Galaxy Z Fold5

*Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë. S Pen Fold Edition shitet veç.

Mjeshtri juaj i produktivitetit në madhësinë e xhepit

Fuqi si një kompjuter. Një ekran në madhësinë e tabletit. Një superfuqi për multitasking me shumë ekrane. E gjithë kjo vjen e palosur në xhepin tuaj. Bëhuni gati për një nivel plotësisht të ri të punës fleksibël.

 • *Matur diagonalisht, madhësia e ekranit kryesor të Galaxy Z Fold5 është 7,6 inç si drejtkëndësh i plotë dhe 7,4 inç duke marrë parasysh këndet e rrumbullakëta; sipërfaqja reale e shikueshme është më e vogël për shkak të këndeve të rrumbullakëta.
 • *Matur diagonalisht, madhësia e ekranit të kapakut të Galaxy Z Fold5 është 6,2 inç si drejtkëndësh i plotë dhe 6,1 inç duke marrë parasysh këndet e rrumbullakëta; sipërfaqja reale e shikueshme është më e vogël për shkak të këndeve të rrumbullakëta dhe vrimës së kamerës.
Produktivitet i maksimizuar

Arma juaj sekrete për multitasking

Mbani deri në tre dritare në një ekran në mënyrë që të shfletoni, të modifikoni dhe të shkruani pa humbur asnjë çast. Përshpejtoni gjërat me shiritin e përmirësuar të detyrave, që tani mban deri në dymbëdhjetë aplikacione, për akses të thjeshtë me një prekje. Dhe për më shumë efikasitet, shtoni S Pen Fold Edition për Galaxy Z Fold5 të ri dhe të zvogëluar në kutinë e mjeteve.

 • *Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.
 • *Disponueshmëria e veçorive mund të ndryshojë sipas shtetit ose rajonit.
 • *S Pen Fold Edition për Galaxy Z Fold5 shitet veç. Përdor një S Pen që është projektuar për Galaxy Z Fold. Të gjithë S Pen apo stilolapsat e tjerë mund të dëmtojnë ekranin. Galaxy Z Fold5 nuk ka një fole të integruar për S Pen. Mbështetja e S Pen është e kufizuar për ekranin kryesor.
Video telefonata gjithëpërfshirëse

Mbyllni një video telefonatë. Hapni për bashkëpunim të plotë.

Ndani idetë në çast me kolegët tuaj. Me Google Meet dhe Samsung Notes, pjesëmarrësit mund të krijojnë së bashku në kohë reale. Dhe me një ekran 7,6 inç, ju do të keni mjaftueshëm hapësirë për të shkruar me S Pen në ekranin e poshtëm dhe të shihni lëvizjet e ekipit tuaj në pjesën e sipërme të ekranit.

 • *Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.
 • *Google Meet është markë tregtare e Google LLC. Disponueshmëria e aplikacionit Google Meet mund të variojë sipas tregut. Kërkon lidhje optimale me rrjetin dhe regjistrimin e llogarisë së Google.
 • *S Pen Fold Edition për Galaxy Z Fold5 shitet veç. Përdor një S Pen që është projektuar për Galaxy Z Fold. Të gjithë S Pen apo stilolapsat e tjerë mund të dëmtojnë ekranin. Galaxy Z Fold5 nuk ka një fole të integruar për S Pen. Mbështetja e S Pen është e kufizuar për ekranin kryesor.

Galaxy Z Flip5

*Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.

Faktori i formës kompakte

Më i vogël se kurrë më parë

Qëndroni të lidhur kudo që ju dërgon puna. Një menteshë e ridizajnuar dhe më e qëndrueshme ofron një përshtatje të hollë për xhepin tuaj dhe një mbajtje më të mirë për duart tuaja.

 • *Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.
 • *Krahasuar me modelet e mëparshme Galaxy Z Flip.
Flex Window 3,4 inç

Gjithçka që ju nevojitet është në kapakun tuaj

Me Flex Window 3,4 inç, shpalosja është opsionale. Përgjigjuni mesazheve me tastierën QWERTY. Madje, vendosni edhe logon e kompanisë në një pamje ore të personalizuar. Të gjitha me të njëjtat gjeste të kryqëzuara që i dini nga One UI.

 • *Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.
 • *Matur diagonalisht, madhësia e ekranit të kapakut të Galaxy Z Flip5 është 3,4 inç në formën e drejtkëndëshit të plotë; sipërfaqja reale e shikueshme është përafërsisht 95% e sipërfaqes së drejtkëndëshit të plotë për shkak të këndeve të rrumbullakëta dhe prerjes së poshtme.

Përvoja me Samsung Galaxy

Përvojë e lidhur

Rritni produktivitetin dhe krijimtarinë tuaj përmes pajisjeve Samsung Galaxy.

Mund të shihen pajisje të ndryshme Galaxy. Nga e majta është Galaxy Watch, Galaxy Buds, Galaxy Book, smartfoni Galaxy, Galaxy Tab dhe S Pen. Në një dokument të shfaqur në Galaxy Book ka disa pjesë të vizatimit në Galaxy Tab. Ekrani i aplikacionit të galerisë në smartfonin Galaxy shfaqet në Galaxy Book. Mund të shihen pajisje të ndryshme Galaxy. Nga e majta është Galaxy Watch, Galaxy Buds, Galaxy Book, smartfoni Galaxy, Galaxy Tab dhe S Pen. Në një dokument të shfaqur në Galaxy Book ka disa pjesë të vizatimit në Galaxy Tab. Ekrani i aplikacionit të galerisë në smartfonin Galaxy shfaqet në Galaxy Book.

One UI

Jepini Samsung Galaxy tuaj pamjen që ju shkon më shumë dhe bëjeni atë të funksionojë sipas mënyrës suaj me One UI.

Galaxy Z Flip në të majtë ka një figurë të sfondit dhe miniaplikacionin e orës dixhitale. Pranë tij, ekrani i Galaxy Z Fold është ndarë në tri pjesë. Sipër tij, është shfaqur shiriti i detyrave i Galaxy Tab. Galaxy Watch në të djathtë ka një pamje të orës. Galaxy Z Flip në të majtë ka një figurë të sfondit dhe miniaplikacionin e orës dixhitale. Pranë tij, ekrani i Galaxy Z Fold është ndarë në tri pjesë. Sipër tij, është shfaqur shiriti i detyrave i Galaxy Tab. Galaxy Watch në të djathtë ka një pamje të orës.

Smart Switch

Në pajisjen tuaj të re Samsung Galaxy e filloni pikërisht aty ku e keni lënë me një transferim të thjeshtë.

Një pajisje më e vjetër Galaxy gjendet pranë pajisjes Galaxy për të kryer Smart Switch. Mes tyre është ikona e Smart Switch. Pajisja e vjetër tregon se është e lidhur ndërsa pajisja e re shfaq "Duke transferuar të dhëna nga telefoni i vjetër" me një progres prej 63,8%. Një pajisje më e vjetër Galaxy gjendet pranë pajisjes Galaxy për të kryer Smart Switch. Mes tyre është ikona e Smart Switch. Pajisja e vjetër tregon se është e lidhur ndërsa pajisja e re shfaq "Duke transferuar të dhëna nga telefoni i vjetër" me një progres prej 63,8%.
 • *Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. Ndërfaqja reale e përdoruesit mund të ndryshojë.
 • *Funksionet e disponueshme mund të variojnë sipas pajisjes, shtetit, rajonit, operatorit celular ose versionit të One UI.
 • *Pajisjet Samsung Galaxy te shfaqura në imazh shiten veç.

Produkte inovative biznesi

Pse Samsung për biznesin tuaj

Çelësi që qëndron pas mijëra kompanive, Samsung është krijuar për mënyrën e re se si bëhet biznesi.

Kolegët bisedojnë së bashku. Kolegët bisedojnë së bashku.

Çojeni biznesin një hap më tej

Dyqani i biznesit të Samsung

Zgjeroni ekosistemin tuaj të Samsung me oferta ekskluzive për pajisjet.

Pajisjet e biznesit të lëvizshëm

Eksploroni gamën e pajisjeve të krijuara për ta bërë biznesin tuaj të lëvizshëm.

Shërbimet celulare për bizneset

Zbuloni zgjidhjet që maksimizojnë produktivitetin gjatë punës në telefon.

Një burrë mban një smartfon për t‘i treguar kolegëve të tij informacione në ekran. Një burrë mban një smartfon për t‘i treguar kolegëve të tij informacione në ekran.

Arsimi

Shihni se si Galaxy ofron zgjidhje që i lejojnë studentët të mësojnë nga çdo vend.

Fëmijët përdorin tabletë me S Pen në klasë. Fëmijët përdorin tabletë me S Pen në klasë.

Kontaktoni me një ekspert të shitjeve të biznesit

Kontaktoni me një ekspert të shitjeve të biznesit

Jepni të dhënat tuaja dhe ekipi ynë i shitjeve do t'ju përgjigjet.