Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

SHOWROOM

“Mirësevini në showroom. Gati për të provuar telefonat e rinj Galaxy S21 5G dhe S21+ 5G?” VAZHDOJMË

Galaxy S21 Plus 5G in Phantom Violet turns, showing a full front view with a graphic wallpaper onscreen.

Telefona të shumtë Galaxy S21 Plus 5G vijnë nga pas një Galaxy S21 Plus 5G në ngjyrë Lejla e tejdukshme. Ndërsa telefoni në ngjyrë Lejla e tejdukshme kthehet, telefonat e tjerë zhduken dhe shfaqet Galaxy S21 5G.
“Njihuni me Galaxy S21 5G dhe S21+ 5G. Prodhuar për epiken e përditshme.” SHFAQ MË SHUMË
“Duket mirë, apo jo?” SHIKOJE NË 360°
"Vazhdoni, merrini për një xhiro." SHIKONI VEÇORITË

8K VIDEO dhe 8K VIDEO SNAP

Bëni fotografi epike në çdo video 8K1

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Skenë e një grupi miqsh duke u hedhur nga një kamionçinë. Është regjistruar me 8K për të demonstruar cilësinë e saj me rezolucion të lartë dhe më pas është mbivendosur me ndërfaqen 8K Video Snap për të treguar se si merrni fotografi 33 MP në çdo video 8K.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

SINGLE TAKE

Në regjistrim dhe mjafton1,2

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Një skenë e një gruaje që fryn flluska dhe vallëzon në Galaxy S21 Plus 5G me Single Take. Sapo telefoni të ndalojë regjistrimin, ai tregon shumë klipe dhe imazhe të krijuara nga ai regjistrim.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

hap

Gati për aksion me një video të qetë

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Një grua me skejtbord e regjistruar në Galaxy S21 Plus 5G me Super Steady të aktivizuar. Ndërsa skena luhet, një video tjetër e gruas me skejtbord e regjistruar me Super Steady të çaktivizuar vjen nga lart për të treguar një krahasim krah për krah. Një regjistrim me Super Steady të aktivizuar është i qartë dhe i detajuar.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

KAMERA 64 MP

Fotografitë e profilit janë vetëm një prerje larg1

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Kamera zmadhohet te një pjatë me ëmbëlsirë të purpurt të zbukuruar me një lule. Ndërfaqja e prerjes së kamerës mbivendoset, duke treguar se fotografia ka akoma rezolucion të lartë edhe pasi është prerë.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

PORTRAIT

Gati menjëherë për Instagram

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Skena e një gruaje të ulur në makinën e saj, fotografuar me Galaxy S21 Plus 5G në Modalitetin e Portretit me efekt Blur të aplikuar.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

NIGHT MODE

Nata është juaja

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Skena e një gruaje që bën kamping në bagazhin e furgonit të saj të fotografuar me Galaxy S21 Plus 5G. Ndërfaqja e Modalitetit të Natës gjithashtu tregohet dhe demonstron hapat për të bërë një fotografi të Modalitetit të Natës, duke përfshirë udhëzimet për të mbajtur të fiksuar kamerën tuaj, dhe një numërim mbrapsh derisa të shkrepet kapaku. Ajo tregon rezultatet dhe imazhi është i ndriçuar mirë me ngjyra të gjalla.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

30X SPACE ZOOM

Tani asgjë nuk është “shumë larg”1

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Një makinë me një çift në sediljen e pasme. Ndërsa zmadhoni, shihni dikë në vendin e shoferit. Ndërsa zmadhoni deri në 30x, shihni shprehjen e saj të buzëqeshur përmes pasqyrës anësore.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

BATERI INTELIGJENTE

Furnizohuni gjatë ditës suaj - dhe pastaj edhe më shumë1,2

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Horizont qyteti i regjistruar në Galaxy S21 Plus 5G nga dita në natë, duke treguar energjinë e baterisë së telefonit gjatë gjithë ditës.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

HYPERFAST 5G

Shkarkoni të gjithë sezonin sa hap e mbyll sytë1,2,3

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Një skenë e një gruaje që shikon nga dritarja. Kamera zmadhohet ndërsa tregon se kjo skenë është pjesë e një liste për luajtje dhe shkarkon një episod tjetër televiziv. Kjo demonstron shpejtësinë e 5G në Galaxy S21 Plus 5G.

PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

HAPËSIRA RUAJTËSE

Hapësirë ruajtëse e mjaftueshme për t'i mbajtur të gjitha1

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Galaxy S21 Plus 5G tregon një foto të një gruaje në ekran, duke u kthyer në një galeri fotografish për të treguar hapësirën e saj masive të ruajtjes.
PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°

EKRAN INTELIGJENT

Ekrani më inteligjent për të gjitha programet tuaja më të bukura

*Video e simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

6,7”
  • EKRANI INFINITY-O
  • DYNAMIC AMOLED 2X
  • MBUROJA EYE COMFORT
  • EKRAN SUPER SMOOTH 120 HZ
Galaxy S21 5G shfaqet nga pas dhe ulet pranë Galaxy S21 Plus 5G. Ekrani në të dy telefonët bëhet i zi dhe teksti duket se tregon matjen e ekranit, 6.7 inç në Galaxy S21 Plus 5G dhe 6.2 inç në Galaxy S21 5G. Ajo gjithashtu tregon Infinity-O Display, Dynamic AMOLED 2X, Eye Comfort Shield dhe Super Smooth 120Hz Display.
PRAPA MBRAPA KTHEHU TE 360°